Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-19, 10:13 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 18

Педагогічні читання

  Педагогічні читання  - одна з продуктивних форм методичної роботи з підвищення професійної   компетентності педагогів, що дозволяє вивчити та перейняти перспективний професійний досвід, обговорити актуальні проблеми освітньої практики, визначити шляхи їх вирішення.
  Завдання педагогічних читань ми  бачимо в: удосконаленні науково-методичного рівня підготовки педагогів, стимулюванні творчої ініціативи; пошуку та підтримці творчих педагогів, сприянні запровадженню їхніх розробок до о ... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-01-18

  Щедрування – давня слов’янська традиція для дорослих, молоді і дітей, яка в Святий вечір об’єднувала всі покоління. Існує повір’я – що побажаєш на новорічні свята– те й відбувається.
 До Центру науково-технічної творчості завітали щедрівники з центру естетичного виховання. Колектив юних щедрувальників, зібравши чудові щедрівки, подарували багато позитивних емоцій, побажали добра, миру, достатку, здоров’я, благодаті присутнім, якими ми ділимося і з вами. 
 Зі святами!

... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-01-18

УВАГА! Відкрито набір вихованців до гуртка!
Заняття  БЕЗКОШТОВНІ!

  З січня почав працювати гурток «Виготовлення сувенірів» на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради.
  Заняття в гуртку  дозволять дітям увійти в світ культурних цінностей, сформувати стійкий інтерес до творчої діяльності, допоможуть мислити  сучасно та креативно.
  Тож, запрошуємо до занять в гуртку дітей шкільного віку, які бажають навчитися  створювати сувеніри, подарунки, біжу терні прикраси, листівки, органічно поєднуючи  матеріали  в різних техніках виконання (витинанка, художній розпис, бісероплетіння, в’язання гачком, ліплення з полімерної глини та   ... Читати далі »

Переглядів: 277 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-01-18

УВАГА! Відкрито набір вихованців до гуртка!

Заняття  БЕЗКОШТОВНІ!

  Одяг з найдавніших часів є дзеркалом, у якому відображається  вся історія людства. Сучасний одяг  - це не тільки захист від  несприятливих  кліматичних умов, а й  можливість творчого виразу людини.
  Майстрів швацької справи легко впізнати за оригінальним одягом та стильністю, яку  вони випромінюють.
  Саме для отримання знань та навичок, для створення власних моделей одягу  працює гурток «Моделювання та конструювання одягу»  на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівсько ... Читати далі »

Переглядів: 305 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-01-18