Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-03-28, 4:16 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Вересень » 28

Юні керамісти вітають...

 До професійного свята вихованці гуртка "Кераміка" готують подарунки улюбленим педагогам. 
   Декоративні тарілі, панно з рослинним сюжетом, скульптурки, гончарні вироби - це лише неповний перелік сюрпризів від вихованців гуртка.

 

... Читати далі »

Переглядів: 149 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-09-28

Вітання з Днем позашкілля!

   Шановні працівники закладів позашкільної освіти! 
   Вітаємо Вас з професійним святом та висловлюємо щиру подяку за вклад у розвиток унікальної ланки в системі безперервної освіти – позашкільного навчання! Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами високої культури, науки, мистецтва та спорту. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає та формує українську юнь до самостійного, усвідомленого майбутнього життя. Саме до Вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.
   Бажаємо Вам міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості, щоб ніколи не згасало світло Вашої ... Читати далі »

Переглядів: 234 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-09-28

Відеоконференція директорів

  Відповідно до плану роботи на 2020 рік 17 вересня 2020 року Полтавським обласним Центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради у режимі онлайн була проведена відеоконференція директорів міських Центрів позашкільної освіти, районних, міських Станцій юних техніків, Центрів дитячої та юнацької творчості, районних Будинків дитячої та юнацької творчості.
  У заході прийняли участь 14 директорів закладів позашкільної освіти. Учасники відеоконференції розглянули питання: про готовність до початку навчального року, кадрове та фінансове забезпечення закладу позашкільної освіти, профорієнтаційна робота в умовах карантину, дистанційне навчання в умовах карантину, про вступ до Полтавського відділення Міжнародної асоціації позашкільної освіти, про дист ... Читати далі »

Переглядів: 142 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-09-28