Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-18, 9:07 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Жовтень » 02

З Днем вчителя!

 Вихованці гуртка початкового технічного моделювання Полтавського ОЦНТТУМ ПОР, який проводиться на базі Щербанівського ліцею до Дня вчителя виготовили сувеніри „Паперовий птах”, будиночки з паличок та вітальні листівки.

... Читати далі »

Переглядів: 170 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-02

Робота Фотостудії “Промінь”

  У фотостудії “Промінь”Полтавського ОЦНТТУМ ПОР триває підготовка вихованців до участі в конкурсі юних фотолюбителів “Моя Україна”. Юні фотографи на данному етапі навчання опановують під орудою керівника Олександра Сергійовича Гришка зйомку портрета в умовах студії, вивчають специфічне освітлення імпульсними спалахами зі спеціальними парасольками для розсіювання та відбивання променів світла. У процесі вивчення даних аспектів вихованці розвивають свої здібності у композиції портрета, роботі з різкістю та освітленням моделі, ідейному та змістовному наповненню кадрів. Зразками, які надихають на творчість, є світлини з творчого доробку таких майстрів фотосправи як Анрі Картьє-Брессон, Річард Аведон, Ансел Адамс, Йозеф Судек та Йосип Хмелевський. ... Читати далі »

Переглядів: 150 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-02

Переможці конкурсу

  Вихованці гуртка "Початкове технічне моделювання" Полтавського ОЦНТТУМ ПОР (керівник гуртка - Людмила Володимир Воробйова) прийняли участь в онлайн-конкурсі від дитячого  Журналу "САШКА". 
 Завдання конкурсу: виготовити поробку зі сторінок журналу, сфотографувати та розмістивши фото в Інтернеті, зібрати найбільшу кількість лайків. 
   Діти добре постаралися, батьки підтримали - і маємо перемогу та подарунки.

... Читати далі »

Переглядів: 152 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-02