Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-03-28, 8:08 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Обласний конкурс-змагання
з радіоелектронного конструювання

   18–19 листопада 2019 року був проведений обласний конкурс-змагання з радіоелектронного конструювання.
   Конкурс проводився на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради. В ньому брали участь делегації від Кременчуцького міського Центру позашкільної освіти, Кременчуцького міського Центру позашкільної освіти „Лідер”, Лубенської міської станції юних техніків і натуралістів, Карлівської районної Станції юних техніків, Станції юних техніків м. Миргород, Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради (13 учасників).
  Конкурс проводився з метою стимулювання творчого, інтелектуального, ... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-22

Всеукраїнський семінар-практикум

  З 14 по 15 листопада 2019 року у м. Київ на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся Всеукраїнський семінар-практикум для голів обласних методичних об’єднань гуртків авіамодельного, автомодельного, ракетомодельного, судномодельного, радіоспортивного напрямків, радіоелектронного конструювання та картингу.
  На заході були присутні голови методичних об’єднань позашкільних закладів відповідних напрямів, президенти спортивних федераці відповідних напрямів, директори позашкільних навчальних закладів, науковці, провідні спеціалісти, почесні гості.
  На урочистому відкритті з вітальним словом виступили директор Українського державного центру позашкільної освіти Шкура Г.А. та президенти федерацій, які, крім привітань ... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-22

Обласна методична рада директорів закладів позашкільної та загальної середньої освіти

   На виконання плану роботи Полтавського обласного центру науково-технічної творчості  учнівської молоді Полтавської обласної ради на 2019 рік на базі освітнього закладу 13 – 14 листопада було проведено засідання обласної методичної ради директорів закладів позашкільної освіти: районних, міських СЮТ, центрів позашкільної освіти, Будинків дитячої та юнацької творчості Центрів дитячої та юнацької творчості, а також закладі ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-21

Всеукраїнський семінар-практикум
з початкового технічного моделювання

  13 листопада 2019 року на базі Центру технічної творчості та професійної орієнтації шкільної молоді Дарницького району м. Києва відбувся цікавий і високоякісний Всеукраїнський семінар-практикум "Інноваційні підходи до занять з початкового технічного моделювання". 
  У роботі цього семінару взяли участь 46 педагогів з освітніх закладів України на базі яких діють гуртки початково-технічного профілю науково-технічного напряму позашкільної освіти. 
Надзвичайно гостинним и майстерним був колектив Центру технічної творчості та професійної орієнтації шкільної молоді Дарницького району на чолі з директором Оленою Антоновою який презентував роботу закладу і зміг організувати зручні гнучкі умови для роботи лек ... Читати далі »

Переглядів: 338 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-21

„Щастя розміром в долоньку” 

12 листопада в Полтавському міському будинку культури відбувся благодійний концерт „Щастя розміром в долоньку” до Всесвітнього дня передчасно народжених дітей. 
  Перед благодійним концертом в холі міського будинку культури відбувся благодійний ярмарок. 
  Свої роботи для ярмарку надали вихованці гуртків студії „Керамік” під керівництвом Ардашевої І.М. та Матвієнко І.А. Це були керамічні заготовки, які вже пройшли термообробку в печі і потребують тільки розфарбування.
  Гості заходу могли придбати різноманітні прикраси handmade, а також картини, ковдри, глиняні вироби, ляльки-мотанки та багато іншого.
На зібрані кошти придбають нову фототерапевтичну лампу для передчасно народжених дітей, яка коштує & ... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-21

Майстер-клас "Цікава математика"

  6 листопада 2019 року в Полтавському ОЦНТТУМ відбувся майстер-клас керівника гуртка „Юний математик” Поночовної Тетяни Григорівни.
  Тема: „В епіцентрі математичного дозвілля”.
  Мета заходу: ознайомити колег з цікавими математичними задачами, які можна розв’язувати на дозвіллі, показати красу і користь математики.
  На майстер-класі були розглянуті питання:
1) властивості цифр і числа;
2) властивості квадратів чисел;
3) досконалі числа, історія їх відкриття, їх властивості, досконалі числа і многокутники;
4) геометрична інтерпретація деяких формул скороченого множення.
  Практична частина заняття дуже захопила колег під час розв’язування математичних задач. Кож ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-06

Екскурсія до віртуальної лабораторії Національного університету „Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка”

  31 жовтня 2019 року вихованці технічних гуртків відвідали Полтавський Національний університет „Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка”. Викладачі університету провели для юних техніків екскурсію до навчальних лабораторій закладу. Спершу було відвідано Навчально-науковий центр нафтових та газових промислів, в якому знаходилось навчальне обладнання з вивчення електронних пристроїв керування та контролю процесів у нафто-газовому видобуванні. Цікавим було відвідування віртуальної лабораторії – цеху виробництва газових турбін, де учні мали можливість на власні очі і в режимі он-лайн бачити в деталях процеси збирання і конструктивні особливості турбін та потужно ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-05

Обласне методичне об’єднання організаторів роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку

   30 жовтня 2019 року на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради спільно з Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді проведено засідання обласного методичного об’єднання організаторів роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку „Науково-технічне виховання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в закладах позашкільної освіти“.
   В. Дуброва, директор Полтавського ОЦНТТУМ ПОР та О. Рець виконувач обов’язків директора Полтавського ОЦЕВУМу, виступили з привітанням до учасників заходу та акцентували питання Концепції позашкільної освіти.
  ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-04

Обласний конкурс з інформаційних технологій

  Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради 29 – 30 жовтня 2019 року був проведений обласний відкритий конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій.
  В ньому брали участь делегації від Полтавського навчально-виховного комплексу №16 Полтавської міської ради, Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів №1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради, Полтавського обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів імені А.С. Макаренка Полтавської обласної ради, Лютенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу М.Л. Величая Гадяцької районної ради, Кременчуцького міського центру позашкільної освіти Кременчуцької міської ради Полтавської області, Полтавської загальноосвітньої ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-04

Міжнародна культурно-просвітницька поїздка

"Європейська співдружність"

... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-10-21

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 35 36 »