Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-19, 7:23 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Всеукраїнський колоквіум „Космос. Людина. Духовність”

  Із 16 по 18 жовтня 2019 року в місті Ужгород проходив Всеукраїнський колоквіум „Космос. Людина. Духовність”.

  Участь у Колоквіумі взяли 10 команд закладів позашкільної освіти України. Полтавську область представляли Устенко Дмитро, вихованець гуртка „Робототехніка” Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, учень 11 кл ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-10-21

Всеукраїнські змагання з авіамодельного спорту
„Золота осінь”

  12 жовтня поблизу с. Петрівка Полтавського району відбулися змагання Кубок України з авіамодельного спорту радіокерованих планерів класу F-3-K „Золота осінь 2019”, присвяченого Дню захисника вітчизни та 28 річниці створення Товариства сприяння обороні України.
  В змаганнях прийняли участь провідні спортсмени України а також два спортсмени з Китаю, які навчаються в Національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут”.
  Від Полтавського ОЦНТТУМ ПОР в підгрупі юніорів заклад представляли два вихованці: Бондаревський Максим та Гнилосир Дем’ян, які в результаті напруженої боротьби протягом 8 раундів зайняли друге і третє місця відповідно. ... Читати далі »

Переглядів: 333 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-10-16

Зустріч з патрульною поліцією

  Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.
  З метою виховання і формування позитивного ставлення до вимог безпеки учасників дорожнього руху, обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров'я школярів, забезпечення передумов для зменшення рівня травмування учнів та запобігання створення аварійних ситуацій на дорогах Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради спільно з Управлінням інфраструктури Полтавської обласної державної адміністрації із залученням інспекторів зі зв’ ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-10-11

Педагогічна кав’ярня

   9 жовтня 2019 року на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради відбулося методичне засідання керівників гуртків Центру за темою „Грані нашої майстерності”.
   Методична зустріч мала форму „Педагогічної кав’ярні” та структуру кавового меню. Керівники гуртків у невимушеній атмосфері за ароматною філіжанкою кави мали змогу поговорити про удосконалення якості надання освітніх послуг у процесі організації гурткової роботи за профілями діяльності Центру шляхом модернізації методичних підходів.
   Смакуючи перший ковток кави говорили про важливість дотримання структури гурткового заняття. Провели аналогію між схемою заняття та інгредієнтами ароматної філіжанки ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-10-11

Всеукраїнські змагання із спортивної радіопеленгації

  20-22 вересня у м. Київ (лісовий масив Пуща-Водиця) відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивної радіопеленгації серед учнівської молоді.
  У змаганнях взяли участь 12 команд (всього 97 учасників, серед них 15 тренерів та 11 суддів) з Вінницької, Донецької, Сумської, Львівської, Полтавської, Хмельницької областей та міст Києва, Кролевця, Нетішина, Шепетівки.
Полтавську область представляли вихованці Полтавського ОЦНТТУМ: Харченко Тимофій, Переславцев Євген, Тузов Владлен, які виступали на дистанції з приймачами-радіопеленгаторами на 3,5 МГц.
 Учасників змагань привітав голова Комітету спортивної радіопеленгації Ліги радіоаматорів України Іванчихін Микола Олегович, який побажав гарного настрою, здійснення всіх задумів і творчих по ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-09-30

Працюймо разом!

  26 вересня Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді спільно з опорним закладом „Руденківський ЗЗСО” Руденківської сільської ради Новосанжарського району Полтавської області проведено презентаційно-профорієнтаційний проєкт „Країна позашкілля. Технічна родина.”

  Його мета: популяризація науково-технічної творчості Полтавщини, впровадження сучасних педагогічних технологій у практику позашкілля, створення в о ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-09-27

Круглий стіл до 240-ї річниці від Дня народження

Олександра Засядька

  20 вересня 2019 року педагогічна делегація Полтавського ОЦНТТУМ ПОР у складі заступника директора з навчальної роботи Романовської Тетяни Миколаївни, завідуючого оргмасовим відділом Денисюка Дмитра Валерійовича, та керівника ракетомодельного гуртка Фирсова Ігора Івановича взяла участь в урочистих заходах присвячених 240-річчю від Дня народження Олександра Дмитровича Засядька – нашого земляка і відомого в усьому світі конструктора бойових ракет, які відбулися на базі Лютенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. 
  Урочистості було розпочато з оглядової екскурсії по новому, сучасному шкільному музею який відпо ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-09-23

Вітальна листівка в техніці кардмейкінг
 з елементами орігамі та аплікації

  Перед сучасною освітою стоїть завдання пошуку нових видів і форм організації методичної роботи з педагогами, які мають бути цікавими, розвивати  творче мислення. Саме з такою метою проводяться майстер-класи в Полтавському ОЦНТТУМ.

  Цього разу, 18 вересня, Гецелевич Лариса Леонідівна навчала колег виготовляти вітальну листівку в техніці кардмейкінг з елементами орігамі та аплікації.
... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-09-23

День відкритих дверей 
Свято „Технічна родина”

14 вересня у Полтавському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді пройшов традиційний День відкритих дверей. Це – перше свято нового 2019-2020 навчального року. Мета заходу – залучення дітей та учнівської молоді до занять у гуртках науково-технічного напрямку, а також допомогти кожній дитині обрати напрямок, де можна реалізувати свої інтереси та здібності. У Дні відкритих дверей прийняли участь більше 100 дітлахів-гостей.

... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-09-17

Всеукраїнські авіазмагання

  З 5 по 9 вересня 2019 року в м. Конотоп проходили Всеукраїнські змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту „Радіокеровані авіамоделі”.
  Полтавську область представляли 4 вихованці Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради, а саме: Бондаревський Максим, Ткач Олег, Круглов Адріан, Улько Родіон на чолі з керівниками гуртків Анатолієм Бавикіним та Ігорем Фирсовим.
  За перемогу в змаганнях боролись Полтавська, Дніпропетровська, Вінницька, Одеська та Сумська області, а також м. Ромни, Глухів, Конотоп.
  В результаті напружених змагань наші вихованці вибороли 3-тє командне місце. В особистому заліку команда Полтавської області показала такі результати:
експеримента ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-09-11

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 35 36 »