Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-03-28, 5:12 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 5 » День захисту дітей
3:35 PM
День захисту дітей

День захисту дітей

  На виконання програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Полтавській області на 2016-2020 роки, відповідно до наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 18.05.2018 року №231, з метою забезпечення змістовного дозвілля учнівської молоді та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей на території тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Полтавській області (м. Полтава с. Крутий Берег) відбулося тематичне свято "Майбутнє України – в руках дитини". У заході взяли участь по дві команди у складі семи вихованців та керівника з п'яти позашкільних закладів міста: Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді, Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, Позашкільного навчального закладу полтавської обласної ради "Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді" та Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради.
  Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді представив команду "Лідер" у складі капітана Панченка Миколи та учасників команди: Пятака Едуарда, Андренка Андрія, Кудрі Максима, Алексеєнка Едуарда, Омельченка Сергія, Артемьєва Миколи. Керівник команди – Стадник Ігор Анатолійович. А також, команду "Технік" до якої увійшли капітан – Терещенко Олександр та учасники команди: Кізілов Дмитро, Коваленко Іван, Ізмайлов Іван, Касяновська Настя, Баратова Аня, Бондаревський Максим. Керівник команди – Козирод Ольга Ганнадіївна.
  Цікавою і захопливою була програма свята. На урочистій лінійці відбулося представлення команд-учасниць та запрошення представлених команд до участі у квесті, що складався з 10 локацій: смуга перешкод, стрільба з лука, стрільба з пневматичної зброї, спортивна підготовка, кінологічна служба, патрульна поліція, вибухотехніка, домедична підготовка, ювенальна превенція, попередження СНІДУ. Крім цікавих завдань як динамічного так і інтелектуального характеру у процесі участі у квесті діти отримали нові спеціальні знання та навички діяльності у надзвичайних ситуаціях. 
  Під час підрахунку балів суддівською колегією учасників квесту пригостили польовою кашею з узваром, які після розваг на свіжому повітрі видалися особливо смачними. Діти з емоційним піднесенням переглянули показові виступи підрозділів Національної поліції. 
  За підсумками квесту вітаємо команду "Лідер" з перемогою, а команду "Технік" зі здобутим почесним третім місцем! На лінійці закриття кожна дитина, також, була нагороджена солодким сувеніром, що й ще додало радості і задоволення до скриньки вражень у заході.

Переглядів: 464 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0