Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Середа, 2024-04-24, 5:40 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 24 » Наукова конференція «Зоряний шлях»
3:31 PM
Наукова конференція «Зоряний шлях»

Наукова конференція «Зоряний шлях»

   18-19 квітня 2019 року в м. Дніпро на базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М.Макарова відбулася Всеукраїнська конференція-конкурс науково-дослідних робіт  школярів «Зоряний шлях».
   Мета та основні завдання конференції: виявлення обдарованих дітей і створення умов для реалізації їхніх творчих можливостей; формування творчої та наукової еліти для аерокосмічної галузі; обмін знаннями й інформацією в області астрономії, фізики, природних явищ і екології  Космосу; обмін досвідом роботи з розвитку творчих здібностей дітей; пропаганда досягнень науки, техніки і новітніх технологій.
   Учасниками конференції «Зоряний шлях» стали двоє представників Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради, вихованці гуртка «Юний фізик», Бардакова Мілана й Устенко Дмитро ( із загальної кількості більше 350 школярів у 10 секціях). Додому полтавці повернулися з тріумфальним результатом: Бардакова Мілана посіла I місце в секції «Астрономія», а Устенко Дмитро – II місце в секції «Космічна біологія та медицина». Переможці були нагороджені дипломами та подарунками. 
   Учасникам конкурсу було проведено екскурсію по аерокосмічному центру, де учнівська молодь ознайомилася з передовими досягненнями вітчизняного ракетобудування та космічної техніки. 

          

Переглядів: 319 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0