Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Середа, 2024-04-24, 7:56 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Лютий » 17 » Обласна онлайн відеоконференція для керівників гуртків з початкового технічного моделювання
3:23 PM
Обласна онлайн відеоконференція для керівників гуртків з початкового технічного моделювання

Обласна онлайн відеоконференція для керівників гуртків з початкового технічного моделювання

  17 лютого 2021 року Полтавським обласним Центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради у режимі онлайн була проведена GOOGLE MEET відеоконференція для керівників гуртків з початкового технічного моделювання (ПТМ) міських Центрів позашкільної освіти, районних, міських Станцій юних техніків, Центрів дитячої та юнацької творчості, районних Будинків дитячої та юнацької творчості. Захід був присвячений технічній та практичній підготовці до проведення змагань з початого технічного моделювання. Організатор заходу Козирод Ольга Геннадіївна, методист Полтавського ОЦНТТУМ ПОР.
Під час відеоконференції учасники розглянули питання:
- особливості проведення обласного етапу конкурсу з ПТМ в режимі онлайн, відповідно до Умов проведення конкурсу ПТМ, 
- підготовка робочого місця учасника конкурсу ПТМ відповідно до вимог умов проведення Конкурсу з урахуванням технічних та інших умов проведення конкурсу, 
- розгляд та обговорення проблемних питань з приводу організації етапів конкурсу, проведення в режимі онлайн, та оцінювання робіт учасників конкурсу ПТМ.
 У заході прийняло участь 16 керівників гуртків початкового технічного моделювання Полтавської області, які в режимі онлайн відпрацювали роботу над тестами в Googl-формі, обговорили технічні моменти з отримання завдання, правильність встановлення веб камери для відеозйомки роботи учасника конкурсу.

Переглядів: 184 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0