Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-26, 0:30 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 19 » Обласний семінар з картингу
8:49 AM
Обласний семінар з картингу

Обласний семінар з картингу

  16 квітня 2019 року на базі Козельщинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату був проведений обласний семінар з автомобільного спорту (картинг) для керівників міських та районних методичних об’єднань, керівників гуртків, секцій, клубів картингу.
Захід проводився Полтавським ОЦНТТУМ ПОР спільно з Козельщинським Будинком дитячої та юнацької творчості.
  На захід завітали педагогічні працівники, керівники гуртків автомобільного спорту Полтавського ОЦНТТУМ, Козельщинського БДЮТ, Станції юних техніків м. Миргорода.
  Відкрив семінар Кабаченко Олег Степанович, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Козельщинської ради. 
  З вітальним словом до учасників семінару звернувся Голова Козельщинської об'єднаної територіальної громади Троцький Олександр Андрійович. 
  У відеопрезентації про роботу Козельщинського Будинку дитячої та юнацької творчості та досягнення вихованців у масових заходах розповіла директор Козельщинського БДЮТ Калашник Ніна Григорівна.
  Великий інтерес в учасників семінару викликали перегляд парку автомобільної техніки Козельщинського Будинку дитячої та юнацької творчості, технічної оснащеності навчального класу картингу.
 Проводив семінар Кравченко Михайло Іванович, суддя Всеукраїнських і обласних змагань з автомобільного спорту (картингу), керівник гуртків Козельщинського Будинку дитячої та юнацької творчості. 
  Він розглянув питання про технічні вимоги до карта, класи картів; вимоги до екіпіювання пілота під час участі у змаганнях; правила проведення змагань з картингу. 
  Кравченко М.І. провів обговорення даних питань з учасниками семінару з використанням відеопрезентації.
  В кінці заходу для учасників була проведена екскурсія видатними місцями Козельщини.

Переглядів: 406 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0