Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-03-29, 12:07 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 24 » Профорієнтаційна зустріч з учнями
6:49 PM
Профорієнтаційна зустріч з учнями

Профорієнтаційна зустріч з учнями

  21 березня 2019 року у Полтавській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня №18 пройшла зустріч учнів 4-10 класів із керівниками гуртків Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради. Педагоги закладу позашкільної освіти розповіли про роботу гуртків і участь вихованців у обласних та всеукраїнських заходах. 
  До цікавої гурткової роботи учнів запросили: Микуця Тетяна Володимирівна, заступник директора з виховної роботи, Поночовна Тетяна Григорівна, керівник гуртка "Математик", Гецелевич Лариса Леонідівна, керівник гуртків "Початково-технічне моделювання" та "Моделювання та конструювання одягу", Гончаренко Ігор Григорович, керівник гуртка "Фізика", Фірсов Ігор Іванович, керівник гуртків "Ракетомоделювання" та "Авіамоделювання", Матвієнко Ірина Анатоліївна, керівник гуртка "Кераміка", Денисюк Дмитро Валерійович, керівник гуртка " Юні оператори аматорської служби радіозв'язку". 
  Педагоги продемонстрували учням дитячі вироби з кераміки, паперу, тканини, електронні вироби, планери, літаки і аероглісер. Учні і вчителі виразили щире задоволення від зустрічі з представниками Полтавського ОЦНТТУМ.

Переглядів: 322 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0