Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 10:44 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 28 » Всеукраїнський конкурс з початкового технічного моделювання
2:05 PM
Всеукраїнський конкурс з початкового технічного моделювання

Всеукраїнський конкурс з початкового технічного моделювання

  21-23 травня 2019 року відбувся щорічний Всеукраїнський 4 етап конкурсу учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. Захід проходив у молодому місті енергетиків Нетішин Хмельницької області. На конкурс прибула 21 команда – 43 учасника з 16 областей України. 
  Від Полтавської області в конкурсі брали участь переможці обласного етапу початкового технічного моделювання: Брус Ростислав, вихованець гуртка початкового технічного моделювання Полтавського міського центру позашкільної освіти, та Павленко Валерія, вихованка гуртка Станції юних техніків м. Миргорода.
  В перший день змагань, 21 травня в Комунальному закладі „Будинок культури міста Нетішина” відбулося урочисте відкриття конкурсу де присутніх учасників привітав мер міста, відбулося представлення команд-учасниць, жеребкування команд, а також учасники переглянули урочистий концерт. 
  В цей же день конкурсанти виконували перший розділ конкурсу „Конструкторське завдання”, в якому Брус Ростислав отримав 1 місце за виготовлення рухомої іграшки „Робот”.
Наступного дня 22 травня під час виконання „Конструкторського завдання” Павленко Валерія проявила себе як вправний водій гумомоторної автомоделі і здобула почесне 2 місце Цього ж дня, після стендової оцінки моделей планерів, та під час участі у другому розділі „Спортивно-технічного завдання” конкурсу Брус Ростислав вправно пілотував своєю моделлю планера і знову посів в даному виді змагань 1 місце.
  У вільний від виконання конкурсних завдань час для всіх присутніх гостей відбулися цікаві екскурсії до місцевого краєзнавчого музею та інформаційного центру Хмельницької атомної електростанції після будівництва якої, і почалась розбудова міста Нетішин. 
У підсумку конкурсу в результаті участі команди у 4 розділах конкурсу та доданої суми балів двох учасників збірна команда Полтавської області посіла в командному заліку 3 місце. 
  Щиро вітаємо педагогів:
– Аксьонова Руслана Вікторовича (керівника гуртка Полтавського міського центру позашкільної освіти) та
– Пестременко Тетяну Іванівну (керівника гуртка Миргородської станції юних техніків) з перемогою вихованців у Всеукраїнському конкурсі учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.

Переглядів: 327 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0