Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Субота, 2024-04-27, 3:08 PM
Вітаю Вас, Гість

Літній табір "Юний технік" 2019 р.

Згідно з річним планом роботи Полтавського обласного центру науково-технічної творчості  учнівської молоді Полтавської обласної ради, наказом Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації     від 23.05.2019 року № 210 на базі Центру була організована робота профільного табору з денним перебуванням “Юний технік” з 03 по 21 червня 2019 року. Учасниками табору були 30 кращих вихованців Центру.
    Протягом табірної зміни була організована робота технічних гуртків за такими профілями : 
- юні оператори аматорської радіослужби зв’язку (Денисюк Д.В.),
- кераміка  ( Матвієнко І.А., Ардашева І.М.),
- «Фантазія» ( Радостєва Є.В., Джгереная С.М.),
- авіамоделювання ( Бавикін А.В., Фирсов І.І.).
           В першій половині дня вихованці займалися в гуртках за обраними профілями, а в другій половині – для них була організована культурна програма. 
    Кожного дня вихованці відвідували басейн СК “Спартак”, де з ними займалися досвідчені тренери з плавання. Також вони побували на перегляді кінофільмів в кіносистемі «Візорія – Колос» та «Візорія – Конкорд». 
Для учасників табору проведені показові запуски авіамоделей, рухомі ігри на спортивному майданчику ЦНТТУМ, квест по ігровим студіям, конкурс малюнку на асфальті, підсумковий пікнік.
Для учасників профільного табору було організоване дворазове гаряче харчування на базі Центру харчоблоком їдальні ПОДОЦ «Маяк».
План роботи профільного табору “Юний технік” виконаний повністю.