Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-03-28, 12:33 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 17 » День відкритих дверей!
3:15 PM
День відкритих дверей!

День відкритих дверей 
Свято „Технічна родина”

14 вересня у Полтавському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді пройшов традиційний День відкритих дверей. Це – перше свято нового 2019-2020 навчального року. Мета заходу – залучення дітей та учнівської молоді до занять у гуртках науково-технічного напрямку, а також допомогти кожній дитині обрати напрямок, де можна реалізувати свої інтереси та здібності. У Дні відкритих дверей прийняли участь більше 100 дітлахів-гостей.


Зі вступною промовою до присутніх звернувся директор закладу Дуброва Володимир Іванович.


Далі керівники презентували діяльність своїх гуртків. Денисюк Дмитро Валерійович розповів про діяльність та здобутки гуртка „Юні оператори аматорської служби радіозв’язку”. Як оживити хутро та перетворити його в м’яку іграшку розповідала Радостєва Євгенія Валеріївна, керівник гуртка „Фантазія”. Секрети авіамоделізму розкривали Бавикін Анатолій Вячеславович та Фирсов Ігор Іванович. Під керівництвом Воробйової Людмили Володимирівни та Гецелевич Лариси Леонідівни майбутні вихованці навчаться премудростям виготовлення креативних сувенірів. Зрозуміти, про що говорить глина допомагали керівники гуртків „Кераміка” Ардашева Ірина Михайлівна та Матвієнко Ірина Анатоліївна. Поночовна Тетяна Григорівна (керівник математичного гуртка) довела, що математика може бути не сухою, а веселою та цікавою наукою. Сучасно привабливим і неймовірно цікавим прийомам роботи у віртуальному просторі оволодівають юні користувачі персональних комп’ютерів під керівництвом Шелепи Тетяни Анатоліївни. Стати юними відеооператорами  майбутнім вихованцям допомагав Стадник Ігор Анатолійович. Запросили долучитися до роботи неймовірно цікавих та захоплюючих гуртків і Передерій Оксана Олександрівна (гурток „Робототехніка”), Козюра Роман Володимирович (гурток юних картингістів), Кузьменко Павло Іванович (гурток „Судномоделювання”
 


 

Але найцікавіше було потім, коли гості-дітлахи долучилися до квест-гри „Зліпи, скрути, запусти”.


Кожна команда-учасниця отримала маршрутний лист із емблемами локацій, на якій діти виконували певне завдання: виготовляли паперовий гелікоптер і запускали його, виготовляли браслет на основі атласної стрічки, запускали планер, тестували та запускали бумеранг, розв’язували математичне завдання, відгадували  мультяшну музичну  композицію – „Кіт в мішку”.

Потім керівники гуртків Центру проводили майстер-класи та екскурсії по лабораторіях, аби ознайомити дітей та батьків із роботою гуртків, які вони очолюють.
За оцінками відвідувачів, свято вдалося на славу.
Сподіваємося на продовження плідної співпраці з новими гуртківцями та їх батьками в новому 2019-2020 н. р.

Переглядів: 281 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0