Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Середа, 2024-05-08, 6:34 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 20 » Готуємось до атестації
2:47 PM
Готуємось до атестації

Готуємось до атестації

Атестаційний період – це надзвичайно важливий етап діяльності кожного педагогічного працівника. З метою підготовки педагогічних працівників Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді до атестації 13 лютого 2019 року в закладі було проведено семінар-практикум «Атестація – це іспит на компетентність».

Сучасному педагогу необхідно бути не лише професійно компетентним і творчо активним, але і конкурентоспроможним, здатним гідно позиціювати себе серед колег. У цьому може допомогти підбірка матеріалів, структурованих у «Портфоліо педагогічного працівника». Створення портфоліо допоможе педагогу грамотно проаналізувати свою діяльність, вибрати напрямок подальшого зростання, спланувати роботу по самоосвіті, узагальнити свій педагогічний досвід. Про методику укладання та створення мультимедійного портфоліо на засіданні доповіла методист закладу    Ворона Л.І.

Найкраще науково-методичну діяльність педагога можна представити власними методичними розробками, методичними рекомендаціями, науково-методичними посібниками, публікаціями у фахових виданнях. Методист закладу Козирод О.Г. наголосила на особливостях оформлення методичних матеріалів педагогічними працівниками.

Переглядів: 346 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0