Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Середа, 2024-04-24, 2:58 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Грудень » 3 » Говоримо про толерантність
1:44 PM
Говоримо про толерантність

Говоримо про толерантність

  Встановлення толерантних відносин – важливе завдання сучасного суспільства. І від того, як воно буде вирішене, залежить наше майбутнє. А оскільки все починається з дитинства,то першочерговим завданням освіти є здійснення програм виховання, що направлені на формування у вихованців доброго ставлення до людей. 

   Просвітницький вернісаж „Навчаємось демократії. Толерантність у суспільстві” провела 1 грудня методист Центру Воробйова Людмила Володимирівна. Найголовніше, зазначила доповідач, – зрозуміти і прийняти один одного такими, якими ми є: з усіма перевагами, негативними і позитивними сторонами характеру. Толерантність – це перестати думати, що інша людина така ж, як ви. Перестати думати, що інші люди мислять так само швидко, як ви. Так само діють у схожих ситуаціях. І зовсім недалекоглядно вважати, що інші люди можуть відчути точно те саме, що і ви. 

  Людмила Володимирівна нагадала, що 1грудня – це день солідарності і виявляння толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ/СНІД, а також прихильності до формування здорового способу життя, як важливого життєвого орієнтира для кожного громадянина.
 

Переглядів: 114 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0