Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-03-29, 3:42 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Жовтень » 18 » Навчаємо навчаючись
9:42 AM
Навчаємо навчаючись

Навчаємо навчаючись

   Стрімкий розвиток суспільства, а також науки і техніки вимагає від працівників освітніх установ постійного розвитку форм і методів їх діяльності, самореалізації і самовдосконалення. 

  Методична робота – це професійна компетентність, творчість, систематизація набутого людством педагогічного досвіду, З метою пошуку нових шляхів підвищення ефективності праці в освітньому закладі був проведений методичний тиждень „Навчаємо навчаючись”.
  У рамках його проведення методист Передерій О.О. представила семінар-кругозір „Сучасні педагогічні технології”, метою якого стала актуалізація, поглиблення знань та умінь педагогів закладу щодо застосування в професійній діяльності сучасних технологій та методів навчання. 
   Методичний діалог „Стимулювання розвитку творчих здібностей, креативного мислення та обдарованості вихованців” з колегами провів Стадник І.А., методист.
   Передерій О.О. організувала та провела методичну трибуну, під час якої ознайомила колег з видами електронних освітніх ресурсів, можливостями їх застосування та вимогами до створення й оформлення.
   Доцент кафедри філософії та економіки Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського Чарченко П.С. поінформував про безпеку в інтернеті. Зокрема, розповів про загрози витоку персональної інформації, типологію кібербулінгу, як допомогти дитині здолати проблеми, пов’язані з булінгом та ін.
   Тренінг на тему: „Насильство: ідентифікація та протидія” провела старший викладач кафедри соціальної роботи та спеціальної освіти Наталія Златопольська, про правовий бік цього питання розповіла Дар’я Маліннікова, старший викладач кафедри правознавства і фінансів Полтавського інституту економіки та права.

Переглядів: 147 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0