Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 4:34 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 23 » Обласна методична рада
6:55 AM
Обласна методична рада

Обласна методична рада

    На виконання плану роботи Полтавського обласного центру науково-технічної творчості на 2019 рік 16 – 17 травня відбулося засідання обласної методичної ради директорів районних, міських станцій юних техніків та центрів позашкільної освіти. Захід проводився спільно з Великобагачанською станцією юних техніків (директор Гавленко Юрій Васильович) та Станцією юних техніків м. Миргорода (директор Коморний Андрій Сергійович).
    Директор Полтавського ОЦНТТУМ Дуброва В. І. ознайомив учасників засідання з головними принципами створення іміджу закладу позашкільної освіти. Наголосив на тому, що імідж – це «обличчя»  освітнього закладу, його престиж, популярність, репутація, конкурентоспроможність. Формування позитивного іміджу закладу позашкільної освіти через інноваційну управлінську діяльність ґрунтується на діалозі, вільному обміні думками, забезпеченні творчої та інноваційної діяльності педагогів, відкритості й тісної співпраці з батьками та громадськістю. 
      Про проведення обласних масових заходів з учнівською молоддю у 2018 році та участь закладів позашкільної освіти в Всеукраїнських заходах у 2018-2019 навчальному році доповів Денисюк Дмитро Валерійович, завідувач оргмасового відділу Полтавського ОЦНТТУМ. Також була представлена рейтингова таблиця участі та результативності закладів позашкільної освіти.
    Холодняк Валентина Андріївна, завідувач відділу оргмасової роботи Кременчуцького МЦПО, поділилась досвідом з організації та проведення літнього відпочинку вихованців.
     Директори  ЗПО Гавленко Ю. В. та Коморний А.С. ознайомили колег з системою та особливостями функціонування освітніх закладів.
Великобагачанський селищний голова Саковський Юрій Васильович та начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Яценко Оксана Володимирівна, начальник відділу освіти Миргородскої міської ради Колибельник Тетяна Миколаївна розповіли про головні завдання закладів позашкільної освіти в умовах децентралізації.

Переглядів: 383 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0