Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 7:53 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 21 » Обласна методична рада директорів
2:29 PM
Обласна методична рада директорів

Обласна методична рада директорів

 16-17 травня 2018 року на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради була проведена обласна методична рада директорів районних, міських станцій юних техніків та центрів позашкільної освіти.

 На захід були запрошені директори Будинків і Центрів дитячої та юнацької творчості, які мають науково-технічні напрямки роботи з учнівською молоддю.

 Вітальним словом відкрив методичну раду Дуброва Володимир Іванович, директор Полтавського ОЦНТТУМ. У своєму виступі він висвітлив питання: «Моделі діяльності Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради в умовах впровадження освітньої реформи» і вручив директорам грамоти Департаменту освіти і науки з нагоди відзначення 100-річчя позашкільного руху України для педагогічних працівників, які мають високі досягнення у справі навчання і виховання дітей, розвитку науково-технічного напряму позашкільної освіти області. 

 Також, були розглянуті питання: "Про підсумки роботи закладів позашкільної освіти науково-технічного напряму області у 2017 навчальному році. План проведення обласних та Всеукраїнських масових заходів на 2018 рік." (Денисюк Дмитро Валерійович, зав. відділом оргмасової роботи ПОЦНТТУМ ПОР), та "Про підсумки проведення обласних масових заходів. Пропозиції та зауваження. Внесення змін до Положень" (Козирод Ольга Геннадіївна, методист ПОЦНТТУМ ПОР).

 Із питанням "Функціонування районних та міських закладів позашкільної освіти в умовах впровадження адміністративно-територіальної реформи." перед присутніми виступили директори закладів позашкільної освіти: Гавленко Юрій Васильович, директор Великобагачанської СЮТ, Шпортько Сергій Володимирович, директор Новосанжарської СЮТ, Хурдей Леонід Григорович, директор Карлівської районної СЮТ, Дяченко Володимир Іванович, директор Пирятинської СЮТ.

 Після офіційної частини методичної ради, гості переглянули експозиції музею А.С. Макаренка, в с. Ковалівка та ознайомилися з досягненнями вихованців Обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей з сільської місцевості імені А.С. Макаренка.

 У с. Степне відбувся перегляд цікавих експозиції Полтавського районного музею рушника імені Н.Ю. Бокоч.

 17 травня гості переглянули експозиції інтерактивного музею олії в с. Мачухи, ознайомилися з гуртковою роботою на базі Тростянецького НВК та відвідали Музей Хліба. Для учасників методичної ради директорів були проведені показові запуски авіамоделей вихованцями гуртків Полтавського ОЦНТТУМ і Тростянецького НВК з керівником авіамодельних гуртків Фирсовим Ігорем Івановичем.

 Завершив роботу обласної методичної ради круглий стіл з обміну досвідом роботи.

Переглядів: 502 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0