Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-19, 7:20 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 4 » Обласний семінар-практикум з початкового технічного моделювання
4:36 PM
Обласний семінар-практикум з початкового технічного моделювання

Обласний семінар-практикум

з початкового технічного моделювання

  26 лютого 2019 року на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний семінар-практикум керівників міських та районних методичних об’єднань, керівників гуртків з початково-технічного моделювання «Формування творчої, конкурентоздатної особистості вихованця засобами гурткової роботи з початково-технічного моделювання».
  У заході взяли участь керівники гуртків з ПТМ районних та міських станцій юних техніків, будинків дитячої та юнацької творчості. Козирод О.Г., методист ПОЦНТТУМ, ознайомила присутніх з методикою складання програми гуртка ПТМ з урахуванням сучасних інновацій. Пугач В.Г., керівник гуртка Зіньківської станції юних техніків доповіла про методику організації роботи керівника гуртка ПТМ з підготовки вихованців до участі в профільних змаганнях. Костенко М.А., керівник гуртка Кременчуцького центру позашкільної освіти «Лідер», розповіла колегам про формування творчих якостей особистості вихованця в процесі роботи над реалізацією проектів та участі вихованців у масових заходах.
 У рамках семінару-практикуму керівники гуртків ПОЦНТТУМ Козирод О.Г. та Гецелевич Л.Л. провели тематичні майстер-класи: «Виготовлення моделі автомобіля на основі готової об’ємної форми, що приводиться в дію за допомогою резиномотору» та «Виготовлення «кумкаючої жабки» із окремими рухомими частинами у техніці «Паперокрафт».

  

Переглядів: 433 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0