Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-26, 6:09 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Березень » 2 » Обласний семінар з початкового технічного моделювання
4:13 PM
Обласний семінар з початкового технічного моделювання

Обласний семінар з початкового технічного моделювання

   27 лютого відповідно до річного плану роботи Центру керівники гуртків початкового технічного моделювання Полтавської області зустрілися в рамках обласного семінару-практикуму та об‛єднали свої методичні зусилля навколо теми «Формування творчої, конкурентоздатної особистості вихованця під час участі у профільних змаганнях з початкового технічного моделювання».
   Учасники семінару взяли участь у методичному діалозі «Підготовка вихованців до профільних змагань з початкового технічного моделювання».
   Семінаристи також детально обговорили зміни до умов проведення змагань з початкового технічного моделювання відповідно до умов Всеукраїнського етапу конкурсу.
Методист з інформаційних технологій Передерій Оксана Олександрівна презентувала присутнім можливість створення електронних тестів на основі електронного конструктору Test Kit з метою їх активного використання на етапі поточного контролю і перевірки знань учнів, ефективної підготовки учасників до різного рівня змагань. Запропонована тема викликала жваву дискусію серед керівників гуртків початкового технічного моделювання області у відношенні технічного забезпечення та матеріального становища закладів позашкільної освіти і рівня складності виконання даних тестів педагогами-позашкільниками. Тому дану технологію та апробацію її вихованцями буде запропоновано учасникам у вільний від змагань під час проведення обласних змагань з початкового технічного моделювання 17-18 березня 2020 року.
   Найбільш радісною і цікавою для відвідувачів виявилася практична частина семінару, яка відбулася під керівництвом талановитого керівника-гуртка Центру Гецелевич Лариси Леонідівни яка провела майстер-клас з організації змагань вихованців у малих групах під час виготовлення «Технічної собаки» із окремими рухомими частинами у техніці «Паперкрафт».

Переглядів: 256 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0