Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-19, 10:59 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Лютий » 25 » Обласний зліт юних любителів науки і техніки
4:43 PM
Обласний зліт юних любителів науки і техніки

Обласний зліт юних любителів науки і техніки

   22 лютого 2022 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради дистанційно за допомогою он-лайн відеоконференції Google був проведений обласний зліт юних любителів науки і техніки (захист власних технічних розробок).
    Захід проводився з метою підтримки та розвитку науково-технічного винахідництва і раціоналізаторства, виявлення кращого досвіду науково-практичної та експериментальної діяльності учнівської молоді; ознайомлення юних винахідників із сучасними досягненнями в галузі інформаційного та методичного забезпечення винахідницької діяльності. 
    За результатами заходу учасники отримали призові місця:

І місце

   Талашов Євгеній, вихованець гуртка електроніки та робототехніки Великобагачанської станції юних техніків Виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Миргородського району Полтавської області, в номінації „Юні техніки – конструкторській діяльності” з роботою „Годинник-термометр”.
  Одійчук Ілля, вихованець гуртка „Радіоконструювання” Кременчуцького міського центру позашкільної освіти „Академія майбутнього” в номінації „Юні техніки – охороні навколишнього середовища” з роботою „Радонова пастка” для визначення концентрації радону в повітрі.
   Купрієнко Михайло, вихованець гуртка „Радіоконструктори” Лохвицького міського центру дитячої та юнацької творчості, в номінації „Юні техніки-промисловому і сільському господарству” з роботами „Провітрювач реверсивний з рекуперацією”, „Блок живлення”.
   Криворучко Віталій, вихованець Полтавського міського центру позашкільної освіти Полтавської міської ради, в номінації „Юні техніки – промисловому і сільському господарству” з роботою „Насадка-гриндер на кутову шліфувальну машинку”.
   Кізілов Дмитро, вихованець гуртка „Юні аматори радіозвʼязку” Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради, в номінації „Юні техніки в науково-дослідницькій і конструкторській діяльності” з роботою „Автоматичний передавач для спортивної радіопеленгації”.
    Ломовський Захар, вихованець гуртка „Юні аматори радіозвʼязку” Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради, в номінації „Юні техніки в науково-дослідницькій і конструкторській діяльності” з роботою „Напівавтоматичний телеграфний ключ – „віброплекс”.

ІІ місце

    Білокінь Ілля, вихованець гуртка радіоелектронного конструювання Карлівського міського центру позашкільної освіти, в номінації „Юні техніки – промисловому і сільському господарству” з роботою „Генератор імпульсів зі зміною ширини імпульсу для налагодження системи запалення скутера, мотоцикла”.
  Наливка Олександр, вихованець гуртка радіоелектронного конструювання Карлівського міського центру позашкільної освіти, в номінації „Юні техніки – промисловому і сільському господарству” з роботою „Частотомір – вимірювач частоти кварцових резонаторів. Аналоговий функціональний генератор XP2206”.
   Кравченко Кирило, Васик Олексій, вихованці гуртка „Робототехніка” Козельщинського Будинку дитячої та юнацької творчості, в номінації „Юні техніки – інформаційним технологіям” з роботою „Робот-маніпулятор”.
   Русін Михайло, вихованець, в номінації „Юні техніки в науково-дослідницькій і конструкторській діяльності” з роботою „Металошукач”.
   Васецький Роман, вихованець гуртка „Юні аматори радіозвʼязку” Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради, в номінації „Юні техніки в науково-дослідницькій і конструкторській діяльності” з роботою „Мікрофонний підсилювач фазовий обмежувач для радіостанції”.

ІІІ місце

   Овчаренко Іван, вихованець гуртка електроніки та робототехніки Великобагачанської станції юних техніків Виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Миргородського району Полтавської області, в номінації „Юні техніки – конструкторській діяльності” з роботою „Бездротова акустична колонка”
   Жаботинський Богдан, вихованець гуртка „Цікава фізика”, учень 9 класу Полтавської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 24 Полтавської міської ради Полтавської області, в номінації „Юні техніки – транспорту” з роботою „Гідравлічний екскаватор”.
  Титенко Артем, Лашко Микола, вихованець гуртка „Ракетомоделювання” Козельщинського Будинку дитячої та юнацької творчості, в номінації „Юні техніки – авіації та космонавтиці” з роботою „Паперова репліка діючого літака АС-130 V Spooky”.
  Ступка Владислав, вихованець гуртка ракетомоделювання Лубенського центру дитячої та юнацької творчості учнівської молоді, в номінації „Юні техніки – авіації та космонавтиці” з роботою „Космічний апарат „Гермес”.
  Кондратенко Влад, вихованець гуртка „Радіоелектронне конструювання” Кременчуцького міського центру позашкільної освіти „Академія майбутнього”, в номінації „Юні техніки в науково-дослідницькій і конструкторській діяльності” з роботою „Саморобний телевізор з монітора ПК”.

Фото з обласного зльоту юних любителів науки і техніки за ПОСИЛАННЯМ


 

Переглядів: 208 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0