Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Субота, 2024-04-27, 0:50 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Вересень » 23 » Підвищуємо педагогічну майстерність
10:35 AM
Підвищуємо педагогічну майстерність

Підвищуємо педагогічну майстерність

  „Заняття про заняття” – таку назву мало інтерактивне консультування для педагогів Центру, його провела методист Козирод О.Г.  

  Метою освітянського зібрання стала актуалізація опорних знань, умінь, компетентностей педагогів закладу щодо застосування в професійній діяльності навчальної програми гурткової роботи, календарного планування, структури заняття, проєктування змісту кожного етапу заняття  відповідно до вимог, обмін практичним досвідом роботи. Це вже четверте зібрання педагогів, яке відбувається в рамках традиційних методичних днів. 
  До цього в закладі обговорювали Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу ЗПО в 2021/2022 н.р. (01.09). Заступник директора з НР Романовська Т.М. нагадала, що ЗПО здійснює свою діяльність відповідно до освітньої програми, на основі якої складено та затверджено річний план роботи та навчальний план закладу, що конкретизують організацію освітнього процесу. На період обмежувальних заходів керівникам гуртків рекомендовано використовувати різні форми онлайн-комунікацій: електронна пошта, відеоконференція, форуми, блоги та чати. Для онлайн-взаємодії роботу можна проводити на платформах Google Meet, Skype та Zoom, Moodle. 
  „Плануємо виховний захід” – таку назву мала інформаційна трибуна, очолювана Микуцею Т.В., заступником директора з ВР (08.09.).  Основну увагу було приділено алгоритму підготовки та проведення виховного заходу як основної організаційної форми виховання.
  Методист Воробйова Л.В. очолила просвітницький вернісаж „Навчання демократії в ЗПО” та провела перше заняття циклу (15.09.)
  Методичний відділ Центру створює всі необхідні умови для підвищення педагогічної майстерності, удосконалення профільної підготовки керівників гуртків закладу.

 

Переглядів: 175 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0