Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-19, 9:07 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 8 » Польоти у небі Нових Санжар
7:31 AM
Польоти у небі Нових Санжар

Польоти у небі Нових Санжар

  Відповідно до річного плану роботи Новосанжарського районного відділу освіти, районної станції юних техніків та з метою творчого розвитку і залучення до технічної творчості дітей та молоді, задоволення їх потреб у творчій самореалізації 24 квітня 2018 року у смт. Нові Санжари відбулися районні змагання повітряних зміїв.
 У рамках даного заходу вихованці авіамодельного гуртка Полтавського ОЦНТТУМ ПОР провели показові запуски радіокерованих авіамоделей.
 В показових польотах прийняли участь призери Всеукраїнських змагань: Козирьов Максим, Бондаревський Максим, Юрченко Віталій; призери та переможці обласних змагань: Гнилосир Дем'ян, Суханов Дмитро, Лаврик Дмитро.
 Учасникам та гостям змагань вихованці ПОЦНТТУМ продемонстрували польоти різних класів радіокерованих авіамоделей: метальні планери F-3-K, моделі повітряного бою, пілотажні моделі F-3-A, копії літаків "Пайпер та F-22.
  Учасники змагань отримали велике задоволення від польотів радіокерованих авіамоделей в небі Н.Санжар, які протягом трьох годин проводили вихованці авіамодельного гуртка Полтавського ОЦНТТУМ ПОР.

                       

Переглядів: 386 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0