Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Середа, 2024-04-24, 6:14 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 27 » Працюймо разом!
2:46 PM
Працюймо разом!

Працюймо разом!

  26 вересня Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді спільно з опорним закладом „Руденківський ЗЗСО” Руденківської сільської ради Новосанжарського району Полтавської області проведено презентаційно-профорієнтаційний проєкт „Країна позашкілля. Технічна родина.”

  Його мета: популяризація науково-технічної творчості Полтавщини, впровадження сучасних педагогічних технологій у практику позашкілля, створення в області багаторівневої системи позашкільної роботи з науково-технічного спрямування і, звичайно, співпраця Полтавського ОЦНТТУМ та опорного закладу як одного з аспектів реалізації творчої особистості вихованця.

 Презентуючи Полтавський ОЦНТТУМ начальникам відділів освіти та директорам шкіл Руденківської, Драбинівської, Малоперещепинської та Нехворощанської ОТГ, директор Дуброва В.І. наголосив на основних напрямках розвитку позашкільної освіти в умовах децентралізації, на проблемах позашкілля в сільській місцевості.

 

   Господар школи, яка так гостинно зустріла численних учасників зібрання, Дігтяр А.В. змалював портрет опорного закладу через призму позашкілля. Він закцентував увагу присутніх на необхідності розвитку гурткової роботи в сільських закладах загальної середньої освіти, особливо технічного спрямування, що виробляє практичні навички в учнів.

   „Креативність об’єднує та надихає” –  таке гасло мала виставка творчих робіт вихованців гуртків Центру та опорного закладу. 

 

   А скільки радості було для учнів, коли їм запропонували взяти участь у квест-грі „Технічна родина”! Дорослі ж ознайомилися із практикою застосування квестових технологій.

   Час роботи зібрання промайнув швидко. Його учасники під час підведення підсумків мали можливість розставити акценти над проблемами та перспективами освітнього процесу, чинниками якості позашкільної освіти та поділитися досвідом.

   Захід був проведений  на високому навчальному та організаційно-методичному рівнях. Для кожного учасника він став гарним стимулом для вдосконалення системи роботи з творчо обдарованими дітьми.

Репортаж в інтернет-виданні "Ехо":

https://exo.in.ua/news/45525

 

Переглядів: 439 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0