Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 11:08 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 5 » Розвиватися та провокувати зміни
3:49 PM
Розвиватися та провокувати зміни

Розвиватися та провокувати зміни

  4 грудня 2019 року методичні зусилля педагогів нашого Центру об’єдналися навколо опрацювання теми „Розвиватися та провокувати зміни – мотивація для педагогів”. Цікавою для присутніх виявилася і форма співпраці – „квест-тренінг”. 

  На початку заходу учасникам зібрання було запропоновано розділитися на команди за допомогою методичного прийому „Зібрати ціле”. Таким чином утворилося чотири команди.

  У ході виконання інтерактивних вправ „Чорна скринька”, „Пазли”, „Візуалізація мотиваторів” „Ділюся досвідом”, „Функціональний діамант” педагоги Центру всебічно розглянули сутність проблеми мотивації в умовах освітнього простору. Загострення педагогічних рапір команд-учасниць, запеклі методичні суперечки розгорнулися під час вправи „Визначення методів та шляхів мотивації навчальної діяльності на занятті.

 

  Нелегко було оцінювати командні презентації виконаних вправ журі квесту-тренінгу (заступник директора з навчальної роботи Тетяна Романовська, завідувач методичного відділу Галина Коба), яке за кожну вправу нагороджувало команду-переможицю медаллю.

  У кінцевому підсумку перемогу одержала команда у складі: Людмили Воробйової, Євгенії Радостєвої, Олександра Гришка та Ірини Ардашевої. Всі отримали сертифікати за участь, а переможці – сертифікати лідерів.

  Останнім акцентом зустрічі став перегляд мотивуючого мультфільму „Один маленький крок”, який пропонуємо переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=EBB7clVS5Pk
  Мотивація для педагогів – розвиватися та провокувати зміни через усвідомленість, радість і творчість кожної миті життя! Всім бажаємо позитивних і дієвих мотивацій у будь-якій справі!

 

Переглядів: 258 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0