Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-26, 3:52 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 1 » Співпраця Центру з закладами освіти області
11:52 AM
Співпраця Центру з закладами освіти області

Співпраця Центру з закладами освіти області

   Позашкільна діяльність розглядається сьогодні як одна з головних ланок безперервної освіти в системі виховання всебічно розвиненої особистості, найповнішого розкриття її задатків і нахилів, створення умов  розвитку й підтримання талантів та обдарувань у галузі техніки, науки, бо ж ці напрямки діяльності переживають сьогодні не найкращі часи.
  Це важливо саме в умовах децентралізації, створення об’єднаних територіальних громад і їх ставлення до позашкілля.
  З метою створення умов для впровадження  позитивного досвіду щодо соціалізації дитячої особистості, популяризації, підтримки та розвитку науково-технічної творчості на теренах Полтавщини наш заклад розпочав проект щодо співпраці з опорними закладами загальної середньої освіти та відділами освіти об’єднаних територіальних громад.
  У період з 14 по 26 лютого 2019 року Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді підписав Угоду про співпрацю з Руденківським опорним закладом Новосанжарського району (директор Дігтяр А.В.), Омельницьким відділом освіти Омельницької ОТГ (начальник Недуда В. В.) та Засульським ліцеєм Засульської ОТГ (начальник відділу освіти Шевченко Л. П., директор Савенков А. О.).

Переглядів: 465 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0