Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 8:34 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Червень » 3 » Свято дитячої посмішки
4:07 PM
Свято дитячої посмішки

Свято дитячої посмішки

   Щорічно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. У цей час відбуваються найцікавіші заходи та розваги дитячого світу. Педагоги нашого закладу провели свято „Країна щасливого дитинства” для школярів ОЗ „Руденківський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів” Новосанжарської селищної ради Полтавської області. Захід проводився в рамках підписаної Угоди про співпрацю, з метою подальшого розвитку відносин між освітніми закладами.

   Діти, вчителі та гості школи  поринули в казкову країну. Країну, в якій постійно світить сонечко, кожному радісно і приємно проводити час у колі друзів, розваг і цікавих пригод!  
Розпочалося свято з номерів художньої самодіяльності учнів школи.

  Дітворі були запропоновані різні види активної діяльності. Спочатку, використовуючи маршрутний лист учні подорожували локаціями „Технічного квесту”.

  • На локації „Ракетодром” (керівник Фирсов І.І.) за допомогою спеціальної установки учасники запускали на дальність польоту пневматичні ракети.

  • Керівник станції  „Спортивна” Джгереная С.М запропонувала командні конкурси: „Разом добре крокувать”, „Перенеси воду”, „Группеншпрінген”, „Накинь  кільце”.

  • А в пункті під назвою „Креативні конструктори” Бавикін А.В. проводив конструювання об’ємних моделей геометричних тіл з пластиліну, сірників, зубочисток. Далі це намагалися виконати команди.  

  • „Обличчя Щастя” за допомогою акрилових фарб та пензликів створювали під керуванням Ардашевої І.М. на локації „Малювака”. 

   • Гецелевич Л.Л. на пункті „Відгадайка” проводила командну гру „Що за слово?” Учасники команд за допомогою міміки та жестів повинні відгадати запропоноване слово. 

  • На локації „Одягайка” учасники готували моделі костюмів  на основі безшовного одягу за допомогою тканин, стрічок, прищіпок та малярного скотчу. Керувала процесом Воробйова Л.В.

   І поки команди учнів та вчителів виборювали першість, інші учасники свята гралися-змагалися, відповідали на запитання вікторини. А керувала парадом веселостей-кльовостей Козирод О.Г з помічником Радостєвою Є.В. (музичний супровід Стадник І.А.).

  Особливою родзинкою фестивалю дитячої втіхи стали:
  –  запуск повітряних зміїв (керівник Громенко В.Г.);

 – знайомство з азбукою Морзе, спостереження за двостороннім радіозв’язком на аматорських частотах та принципом спортивної радіопеленгації (керівники Денисюк Д.В., Шпортько С.В.);

  – здійснення пробної їзди на карті (керівник Гонтовий Ю.Ю.)

  Свято вдалося! Раді були всі: і діти, і дорослі! Навіть дощова, зовсім не літня погода, не змогла зіпсувати святкування. Заради посмішок і радості дітей варто організовувати подібні заходи!

Переглядів: 160 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0