Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Середа, 2024-04-24, 0:43 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Січень » 27 » У нас теж канікули…
10:02 AM
У нас теж канікули…

У нас теж канікули…

  Зимові канікули дають змогу перепочити від навчання, поспілкуватися з друзями та присвятити додатковий час улюбленим заняттям. Зимові канікули – чудова пора.  Працівники Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді підготували чудові заходи для дозвілля своїх вихованців.
  Світлана Миколаївна Джгереная провела конкурс на кращу різдвяну іграшку. Вихованці створювали нові креативні, неповторні й оригінальні роботи. А головне - дарували радість!

  Вихованці гуртка „Юні оператори аматорської служби радіоз’язку” під керівництвом Денисюка Дмитра Валерійовича прийняли активну участь у різних заходах. З 03 по 10.01.2020 р. проводилися Дні активності колективних радіостанцій України. Юні техніки Центру проводили радіозв’язки між кореспондентами на коротких хвилях і здійснили їх більше сорока. 09.01.2020 р. відбулися гурткові змагання юних операторів аматорської служби радіозв’язку, в яких вихованці на малопотужних радіостанціях „Карат-М” передавали і приймали числові та цифрові радіограми. 15.01.2020 хлопці взяли участь у Всеукраїнських змаганнях „Зимовий міні-тест ЮТ” з радіозв’язку на коротких хвилях між юними техніками України. А також вихованці гуртка ремонтували, розробляли і конструювали електронні прилади до власних проектів, готуючись до обласного зльоту юних любителів науки і техніки.

   4 січня 2020 року на заняттях гуртка „Юний математик” у рамках теми „Про математику і математиків” Тетяна Григорівна Поночовна проведена віртуальна подорож „Шляхами видатних математиків України”. Вихованці гуртка дізналися про життєвий шлях та наукові досягнення видатних математиків України – Георгія Феодосійовича Вороного, Віктора Михайловича Глушкова, Мирона Онуфрійовича Зарицького, Михайла Пилиповича Кравчука, Володимира Йосиповича Левицького, Михайла Васильовича Остроградського. 

   Немає, мабуть, на світі людини, яка б була байдужа до різдвяної казки. 08 січня в м. Полтава відбувся обласний фестиваль театралізованого вертепного дійства „Різдвяна феєрія”. Цьогоріч у фестивалі взяли участь більше 20 театралізованих колективів з усієї області, кожен з яких показав свою майстерність у виконанні театралізованих виступів. Вихованці та керівники гуртків Центру з радістю стали частиною різдвяної казки.

  А ще до нас завітали колядники – вертеп театральної студії „Bubblе gum” з місією поширення доброчинної діяльності на теренах Полтавщини через соціальну діяльність. 

   З нагоди новорічно-різдвяних свят у закладі вібулася виставка робіт вихованців гуртка „Виготовлення сувенірів” під назвою „Зимові дива”. „Кожний виріб неповторний за своїм задумом. У дитячих роботах, що приваблюють особливою енергетикою, щирістю і безпосередністю сприйняття, передані усі зимові композиції” – так прокоментувала захід його керівник Воробйова Людмила Володимирівна.

  Канікули швидко закінчуються, і знову починаються уроки. Але яскраві враження від добре проведеного часу допомагають у нелегкій справі навчання.
 

Переглядів: 481 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0