Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-18, 8:10 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Серпень » 12 » Участь у Всеукраїнських відкритих очно-заочних змаганнях з радіозв’язку на коротких хвилях
11:44 AM
Участь у Всеукраїнських відкритих очно-заочних змаганнях з радіозв’язку на коротких хвилях

Участь у Всеукраїнських відкритих очно-заочних змаганнях з радіозв’язку на коротких хвилях

   10 серпня 2021 року відбулися Всеукраїнські відкриті очно-заочні змагання учнівської молоді з радіозв’язку на коротких хвилях „Зірки ефіру України 2021”.
  Команди очних учасників працювали з території Херсонського району, заочні учасники працювали у польових умовах, з колективних радіостанцій позашкільних навчальних закладів. Також, серед учасників змагань були оператори індивідуальних радіостанцій віком старші 18 років, які своєю роботою в етері сприяли популяризації та навчанню молоді роботі в радіоаматорських змаганнях.
  Учасники змагань обмінювалися шестизначними контрольними номерами, які складалися з віку працюючого на даний момент учасника команди, номера оператора та порядкового номера зв’язку. Тривалість змагань – 2 години. Змагання були поділені на 6 турів по 20 хвилин. Учасники в складі команди працювали по черзі, змінюючись кожні 20 хвилин.
  Більшість колективів, які працювали в польових умовах, розташовувались на галявинах з комплектом радіостанції, яка живиться від акумуляторної батареї, антени, яку розміщували на високому дереві чи легкій розбірній мачті.
  Від Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради у змаганнях прийняли участь вихованці колективної радіостанції UR4HWF – неодноразові призери Всеукраїнських змагань: Остроушко Андріан (що має ліцензію на вихід у в аматорський етер з індивідуальним позивним UR7HKF), студент 1 курсу Харківського Національного університету радіоелектроніки та Кізілов Дмитро (що має ліцензію на вихід у в аматорський етер з індивідуальним позивним UR7HKG), учень 10 класу Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11. Під час сильних атмосферних та індустріальних перешкод в етері учасниками вдалося провести 46 радіозв’язків з іншими колективними радіостанціями під час змагань. Згодом організаторами будуть оголошені результати змагань.

Переглядів: 173 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0