Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Середа, 2024-04-24, 1:08 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Квітень » 2 » Участь в регіональному онлайн конкурсі фотовідеоаматорів „Погляд майстра”
8:22 AM
Участь в регіональному онлайн конкурсі фотовідеоаматорів „Погляд майстра”

Участь в регіональному онлайн конкурсі фотовідеоаматорів „Погляд майстра”

  З 23 по 25 березня 2021року в Полтавському міському Центрі позашкільної освіти відбувся відкритий регіональний онлайн конкурс фотовідеоаматорів „Погляд майстра”. Близько 120 вихованців навчальних закладів з різних куточків України взяли участь у даному заході. Зокрема, це команди з міст Дніпро, Луцьк, Сміла, Кременчук, учнівська молодь закладів загальної середньої освіти м. Полтави. 
  Команду Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради представили 4 учасники – Беличко Максим, Ханко Катерина, Грінченко Олександра та Дехтяренко Денис.
   Загалом конкурс проходив у два етапи. На першому етапі юні фотографи повинні були виконати домашнє завдання та надіслати по 3 світлини. На другому етапі учасники мали змогу прослухати онлайн три майстер-класи – „Портрет”, „Фуд-фото” та „Натюрморт”, за результатами яких вони повинні були зробити відповідні залікові фотографії.
     За підсумками оцінювання журі конкурсу наші вихованці посіли такі місця: Грінченко Олександра – III місце у номінації „Домашнє завдання” і III місце у номінації „Бліц”(середня група); Дехтяренко Денис – III місце у номінації „Домашнє завдання”(середня група); Беличко Максим – III місце у номінації „Домашнє завдання” (старша група). Вихованці нашого центру здобули безцінний досвід у фотозйомці та отримали неабияке задоволення від фототворчості.

Переглядів: 171 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0