Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Середа, 2024-04-24, 8:26 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 15 » Виставка робіт вихованців художньої студії «Первоцвіт»
2:50 PM
Виставка робіт вихованців художньої студії «Первоцвіт»

Виставка робіт вихованців художньої студії «Первоцвіт»

  6 березня 2019 року делегація педагогів Полтавського ОЦНТТУМ ПОР завітала до Полтавського художнього музею (галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка на відкриття виставки робіт вихованців художньої студії «Первоцвіт» Зіньківської станції юних техніків яка експонується в залі дитячої творчості імені Саші Путрі.
  Керівник студії Ландик Майя Іванівна яка уже 25 років є організатором учнівського колективу «Первоцвіт» презентувала до уваги гостей творчий доробок колективу з техніки виконання малюнку пластиліном. У ході презентації виставки відбулися пісенні виступи учасників колективу, вдячні промови гостей, колег, друзів, перших вихованців, мандрівка сторінками історії студії «Первоцвіт», перегляд експозиції представлених робіт, спілкування з авторами. 
   Свято творчості, весняної ніжності і натхнення… На обличчях присутніх сяяли замріяні посмішки, здивування, проглядалося захоплення. Мабуть в серцях присутніх зароджувалися власні творчі ідеї і проекти. Вітаємо Юних Первоцвітів, Майю Іванівну і колектив Зіньківської станції юних техніків з творчим бенефісом, бажаємо нових творчих злетів, дякуємо за натхнення!


 

Переглядів: 404 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0