Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-19, 11:21 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 30 » Всеукраїнські змагання із спортивної радіопеленгації
8:54 AM
Всеукраїнські змагання із спортивної радіопеленгації

Всеукраїнські змагання із спортивної радіопеленгації

  20-22 вересня у м. Київ (лісовий масив Пуща-Водиця) відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивної радіопеленгації серед учнівської молоді.
  У змаганнях взяли участь 12 команд (всього 97 учасників, серед них 15 тренерів та 11 суддів) з Вінницької, Донецької, Сумської, Львівської, Полтавської, Хмельницької областей та міст Києва, Кролевця, Нетішина, Шепетівки.
Полтавську область представляли вихованці Полтавського ОЦНТТУМ: Харченко Тимофій, Переславцев Євген, Тузов Владлен, які виступали на дистанції з приймачами-радіопеленгаторами на 3,5 МГц.
 Учасників змагань привітав голова Комітету спортивної радіопеленгації Ліги радіоаматорів України Іванчихін Микола Олегович, який побажав гарного настрою, здійснення всіх задумів і творчих починань, а також вдалих стартів. До складу суддівської колегії увійшли: головний суддя змагань Майборода С. В., головний секретар - Постельняк І.М., суддя дистанції - Веліканов М.В..
  Змагання проходили у мальовничому містечку Пуща-Водиця. Старт змагань у перший день заходу відбувався на березі водойому, де учасники мали можливість розім'ятися та позитивно налаштуватися на пробіг дистанції. Другого дня старт розпочався у лісопарковій зоні, поряд з Навчально-відновлювальним центром Українського товариства глухих. Учасники активно боролися за перемогу, демонстрували свої вміння, навички та майстерність у мистецтві радіопеленгації. Змагання стали закриттям сезону і фінальними стартами для наймолодших мисливців на лисиць. Переможці та призери заходу були нагороджені дипломами, медалями та грамотами Українського державного центру позашкільної освіти.
  Команда Полтавської області отримала великий досвід участі у змаганнях із спортивної радіопеленгації.
  Бажаємо нашим учасникам змагань вдалих стартів та нових перемог у наступному сезоні!


Переглядів: 349 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0