Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-19, 10:40 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Квітень » 12 » Всеукраїнський гуманітарний конкурс „Космічні фантазії”
7:58 PM
Всеукраїнський гуманітарний конкурс „Космічні фантазії”

Всеукраїнський гуманітарний конкурс „Космічні фантазії”

   3 квітня 2021 року у м. Київ заочно проходив Всеукраїнський гуманітарний конкурс „Космічні фантазії”. Захід проводився з метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків, зацікавленості у дослідженнях Землі і космосу, популяризації знань у галузі природознавчих і гуманітарних наук, підтримки обдарованої молоді, яка відтворює своє уявлення про Космос засобами літератури та мистецтва, прагне розвинути свій духовний світ.
  Організатор конкурсу Українське молодіжне аерокосмічне об’єднання „Сузір’я” за сприяння Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О. М. Макарова та за підтримки Міністерства освіти і науки України.
  Від Полтавської області у конкурсі взяли участь 6 учнів – переможці обласного конкурсу „Космічні фантазії”.
  За підсумками фіналу Всеукраїнського гуманітарного конкурсу „Космічні фантазії” дипломами УМАКО „Сузір’я” були нагороджені учасники в номінаціях: 
    „Література та журналістика” у віковій категорії 8-12 років
ІІІ місце – Дергай Ангеліна, учениця 6 класу Багачанського Першого ЗЗСО І-ІІ ступенів Великобагачанської ОТГ, з роботою „Космічний турист”(поетична збірка); 
    „Образотворче мистецтво” у віковій категорії 13-16 років
І місце – Федченко Вікторія, вихованка гуртка „Колорит” Центру дитячої та юнацької творчості Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, з роботою „Космічна подорож”;
    „Фото-, відео- та кіномистецтво” у віковій категорії 13-16 років
І місце – Олексюк Ангеліна, Маніцина Анастасія, вихованки гуртка графічного дизайну „Оригінальні штуки” Центру дитячої та юнацької творчості Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, з відео „Зоряне небо”.

Переглядів: 219 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0