Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-03-29, 1:10 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 27 » Всеукраїнський конкурс iTalent
12:51 PM
Всеукраїнський конкурс iTalent

Всеукраїнський конкурс iTalent

 

У Києві під патронатом медіахолдінгу OBOZREVATEL 22 грудня 2019 року відбувся фінал VI сезону найбільшого в Україні Всеукраїнського конкурсу з ІТ-проєктів та кіберспорту серед дітей і молоді – iTalent.
Понад 2000 дітей з усієї країни змагалися у 15 номінаціях за звання найкращих і призи від бренду Logitech G. Фіналісти, які подолали онлайн-етап, приїхали до столиці презентувати свої роботи перед журі – фахівцями ІТ-індустрії.
  Від Полтавського ОЦНТТУМ ПОР у заході прийняла участь делегація на чолі з директором Володимиром Дубровою, завіддуючого відділом організаційно-масової роботи Дмитром Денисюком та вихованцем гуртка Олексієм Лозов’ягіним. Про захід отримано дуже позитивні враження: даний конкурс допомагає дітям розвивати різноманітні ІТ-таланти та робити перші кроки до перспективних цифрових професій: від web-технологій та інженерної справи до розробки ігор та цифрового малюнку.
  Особливу увагу привертають роботи, які виконанні на високому професійному рівні та мають можливість їхнього прикладного застосування.
  Кожен фіналіст має не тільки показати власну розробку, а і якісно та ефектно її презентувати.
  Під час фіналу юні кіберспортсмени, котрі подолали відбірковий онлайн етап, змагалися за звання молодіжного чемпіона України в дисциплінах: Dota 2, CS:GO та Hearthstone. Спеціально для них бренд Logitech G надав професійні кіберспортивні девайси, які виводять гру на принципово новий рівень.
  Конкурс відбувається за підтримки Міністерства освіти та науки України.
  Його організаторами виступили МГО "Київський Інтелект Клуб", Український державний центр позашкільної освіти та ГО "ВСІ".
Змагання проходять двічі на рік, тож уже у лютому 2020 року можна буде обрати свою категорію і готувати проєкт для перемоги.
  Усі фіналісти, крім безцінного досвіду, отримали цінні подарунки.
 Детальніше про конкурс можна дізнатися на сайті: https://italent.org.ua/

Переглядів: 259 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0