Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-03-28, 11:58 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 6 » Всеукраїнський конкурс з інформаційних технологій "ITalent"
10:20 PM
Всеукраїнський конкурс з інформаційних технологій "ITalent"

Всеукраїнський конкурс з інформаційних технологій "ITalent"

 21 квітня 2018 року в м. Києві проходив фінальний (очний) тур Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді "ITalent". 

  

 Захід проводився Українським державним центром позашкільної освіти спільно з МГО "Київський Інтелект Клуб на базі освітнього простору "ЦеХаб" магазину комп'ютерного обладнання "Цитрус". У заході прийняло участь близько 36 учасників із областей України в номінаціях: "Програмна розробка", "Розробка на SCRATCH", "Розробка комп'ютерної гри", "Веб розробка", "Апаратно-програмна розробка". Від Полтавської області у двох останніх номінаціях прийняв участь Лозов'ягін Олексій, вихованець Полтавського обласного ЦНТТУМ ПОР із розробкою власного сайту та виготовленої власноруч "Розумної розетки", яка вмикається командами поданими через канал Wi-Fi, а також має таймер. 

 

 Захист проходив у приміщенні освітнього простору "ЦеХаб" магазину комп'ютерного обладнання "Цитрус". Кожен учасник демонстрував свої досягнення в ІТ технологіях протягом 5-7 хв, а кваліфіковане журі задавали додаткові запитання з даної тематики. За результатами конкурсу Лозов'ягін Олексій зайняв два третіх місця у номінаціях: "Веб розробка" та "Апаратно-програмна розробка". 
 У перерві учасники мали можливість ознайомитись із сучасними досягненнями у ІТ технологіях: робота школи робототехніки, демонстрація шоломів віртуальної реальності, попрацювати із сучасними ігровими станціями.

   


 

 

Переглядів: 444 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0