Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 10:36 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 19 » Зустріч з представниками патрульної поліції
12:01 PM
Зустріч з представниками патрульної поліції

Зустріч з представниками патрульної поліції

  Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.
    З метою виховання  і  формування позитивного ставлення до вимог безпеки  учасників дорожнього руху, обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров'я школярів, забезпечення передумов для зменшення рівня травмування учнів та запобігання створення аварійних ситуацій на дорогах у Полтавському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді 15 листопада 2018 року проведений захід «Пов’яжи стрічку», на який було запрошено представників патрульної поліції м. Полтави.
    Бесіда з правил дорожнього руху була проведена в ігровій формі і вихованці із задоволенням приймали участь, змагалися в знаннях дорожних знаків, були активними учасниками ситуативних завдань. Захід поглибив знання вихованців у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань правил дорожнього руху. Вихованцям було вручено світловідбивні засоби. Із позитивними емоціями діти залишали захід. Дорослі сподіваються, що отримані знання застосовуватимуться учнями на практиці.


 

Переглядів: 377 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0