Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Субота, 2024-04-20, 7:29 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 11

Зустріч з патрульною поліцією

  Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.
  З метою виховання і формування позитивного ставлення до вимог безпеки учасників дорожнього руху, обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров'я школярів, забезпечення передумов для зменшення рівня травмування учнів та запобігання створення аварійних ситуацій на дорогах Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради спільно з Управлінням інфраструктури Полтавської обласної державної адміністрації із залученням інспекторів зі зв’ ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-10-11

Педагогічна кав’ярня

   9 жовтня 2019 року на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради відбулося методичне засідання керівників гуртків Центру за темою „Грані нашої майстерності”.
   Методична зустріч мала форму „Педагогічної кав’ярні” та структуру кавового меню. Керівники гуртків у невимушеній атмосфері за ароматною філіжанкою кави мали змогу поговорити про удосконалення якості надання освітніх послуг у процесі організації гурткової роботи за профілями діяльності Центру шляхом модернізації методичних підходів.
   Смакуючи перший ковток кави говорили про важливість дотримання структури гурткового заняття. Провели аналогію між схемою заняття та інгредієнтами ароматної філіжанки ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-10-11