Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Середа, 2024-04-24, 12:58 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 20 » Будьмо знайомі
7:54 PM
Будьмо знайомі

Будьмо знайомі!

   14 вересня 2018 року в Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради завітали учні 5-6-7-х класів ЗОШ №20 м. Полтави. Діти  знайомилися з Центром, подорожуючи від станції до станції.
   Керівник гуртка "Юні оператори аматорської служби  радіозв'язку" Денисюк Дмитро Валерійович, досвідчений майстер своєї справи, розповів, що в його колективі навчаються новатори, винахідники та майбутні радіоінженери. Вихованці читають та креслять радіо- й монтажні схеми, власноруч виготовляють прості радіоприлади, приймають участь і завойовують призові місця на обласних та Всеукраїнських змаганнях з радіозв'язку.
  На станції "Глиняна скарбничка" (гурток "Кераміка", керівники Ардашева Ірина Михайлівна та Матвієнко Ірина Анатоліївна) учні не тільки дізналися про особливості глини, а й власноруч спробували створити фантастичні чи казкові вироби. Особливо зраділи діти глиняним сувенірам, що їх приготували та подарували керівники-чарівники.
  Джгереная Світлана Миколаївна, керівник гуртка початкового технічного моделювання, запропонувала гостям зупинитися на станції "Чарівна майстерня" і  зробити на згадку сувенір у вигляді паперової квітки-цукерки.
    Разом із керівником гуртка "Айтішка" Шелепою Тетяною Анатоліївною учні захоплено створювали (можливо, вперше у своєму житті) мультик "Пригоди Круглика". Кращі роботи за рішенням швидко створеного дитячого журі були нагороджені призами.
  Бути з комп'ютером на "ти" навчить усіх бажаючих Стадник Ігор Анатолійович, керівник гуртка користувачів ПК. Окрім того, Ігор Анатолійович зорієнтує юних відеооператорів у сучасному медіапросторі.

Ми чекаємо на вас 
На заняття в вільний час,
Бо цікавого багато 
У гуртках бува у нас.

   Так запрошує на заняття гуртка моделювання та конструювання одягу його керівник Гецелевич Лариса Леонідівна. Вихованці навчаються самостійно конструювати, моделювати, шити одяг для себе та рідних. А ще Лариса Леонідівна познайомила присутніх з технікою створення виробів із термомозаїки.
  Головне спрямування гуртка авіамоделювання – побудова кордових моделей, сучасних моделей радіокерованих літаків з електродвигунами та двигунами внутрішнього згорання. Після цікавої теоретичної частини гості нашого Центру змогли практично втілити в життя мрію – запусти в небо літачок бажань. І допоміг це зробити Бавикін Анатолій В'ячеславович, керівник гуртка і великий фанат своєї справи.
   Затихли дзвінкі дитячі голоси в аудиторіях нашого Центру. Залишилися теплі враження та багатоголосе: "Дякуємо! До побачення! Ми обов'язково повернемось!"
   Чекаємо всіх бажаючих стати вихованцями наших гуртків за адресою: вул. Покровська, 38, м. Полтава (зуп."5 школа").
 Детальніша інформація про інші гуртки та розклад їх роботи знаходиться в розділі "Наші гуртки" на сайті закладу:

http://pocnttumpor.at.ua/index/nashi_gurtki/0-7

 

 

Переглядів: 382 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0