Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-26, 4:08 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 20

Всеукраїнський фестиваль технічної творчості

  15 вересня 2018 року делегація педагогів Полтавського ОЦНТТУМ ПОР у складі трьох осіб відвідала Всеукраїнський фестиваль технічної творчості «INTERPIPE TECH FEST» який відбувся у місті Дніпрі на базі парку розваг «Лавина». Метою відвідування заходу стало ознайомлення педагогів-позашкільників з інноватикою у галузі науки і техніки, та розгляд можливості трансформації досягнень технічної галузі у площину освітнього процесу Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. 
  Майданчик Interpipe Tech Fest є цікавим осередком і джерелом ідей для усіх бажаючих задовольнити інтерес до знань з інженерії, точних і природничих наук, сучасних технологій – вист ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-09-20

Будьмо знайомі!

   14 вересня 2018 року в Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради завітали учні 5-6-7-х класів ЗОШ №20 м. Полтави. Діти  знайомилися з Центром, подорожуючи від станції до станції.
   Керівник гуртка "Юні оператори аматорської служби  радіозв'язку" Денисюк Дмитро Валерійович, досвідчений майстер своєї справи, розповів, що в його колективі навчаються новатори, винахідники та майбутні радіоінженери. Вихованці читають та креслять радіо- й монтажні схеми, власноруч виготовляють прості радіоприлади, приймають участь і завойовують призові місця на обласних та Всеукраїнських змаганнях з радіозв'язку.
  На станції "Глиняна скарбничка" (гурток & ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-09-20

Всеукраїнські змагання з авіамодельного спорту

   З 07 до 10 вересня 2018 року у м. Глухів Сумської області на базі Глухівського міського центру позашкільної освіти відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з авіамодельного спорту (радіокеровані моделі) (ІV ранг). 
   Командна першість виборювалася у класах радіокерованих пілотажних моделей літаків, перегонів радіокерованих моделей літаків, радіокерованих напівкопій моделей літаків та радіокерованих моделей літаків «повітряного бою». 
   Окремий клас моделей – це експериментальні моделі літаків з практичною функцією застосування.
   До складу команди Полтавської області ввійшли вихованці нашого Центру, які стали переможця ... Читати далі »

Переглядів: 340 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-09-20