Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 9:02 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Листопад » 2 » Гуртки „Виготовлення сувенірів” та „Початкового технічного моделювання”
6:51 PM
Гуртки „Виготовлення сувенірів” та „Початкового технічного моделювання”

Гуртки „Виготовлення сувенірів” та
„Початкового технічного моделювання”

  На гуртках „Виготовлення сувенірів” та „Початкового технічного моделювання” (керівник Гецелевич Л.Л.) дієва співпраця керівника гуртка та вихованців відбувається з використанням навчальних матеріалів, що відповідають вимогам сучасності, зацікавлюють і захоплюють дітей. Завдання у цікавій формі розкривають можливості вихованців, розвивають ініціативу, кмітливість, творче мислення.   Проведення занять з застосуванням технологій дистанційного навчання, інформаційних технологій – вимога часу, що не тільки активізує увагу, пам’ять, мислення дітей, але й забезпечує збереження їх здоров’я.
  Саме таким критеріям відповідає розробка майстер-класів зі створення сувенірів, різних моделей та іграшок, поширення їх засобами інтернет-технологій. Згідно з тематикою занять майстер-класи можуть містити фото процесу створення саморобок, текстовий супровід та коментарі, що уточнюють особливості використання інструментів та матеріалів. 
  Такі навчальні матеріали можна використовувати не лише під час дистанційного спілкування з вихованцями, але й на звичайних заняттях – для пояснення послідовності виготовлення виробів, адже близько 80 % інформації людина звикла отримувати через зоровий аналізатор.

Переглядів: 209 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0