Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 11:40 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Листопад » 30

Збережи пам’ять. Збережи правду

    Є рани на тілі нашої України, які ще не скоро почнуть загоюватися, тому що ми пам’ятаємо.
    Ми пам’ятаємо як кожна українська сім’я прагнула жити на мирній землі, чесно працювати, виховувати своїх дітей, як захищаючи своє майно, свою незалежність понесла в наслідок нелюдським вчинкам комуністичного тоталітарного режиму незабутні втрати такою непосильною ціною. Тому що це наші сім’ї. 
    28 листопада – День вшанування жертв голодоморів. Керівники гуртків технічної творчості провели виховні години, на яких розповіли про тяжкі часи для українського народу у період 1932-1933 р.р. і виготовили символічно колосся і квіти-незабудки.
    В день вшанування в рамках акція ... Читати далі »

Переглядів: 155 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-11-30

Збагачення професійних компетентностей 

  З метою створення креативного педагогічного середовища, акцентування уваги на елементах професійної майстерності, яке спонукає до проявів творчого мислення, в закладі було проведено просвітницький вернісаж. Керівник фотогуртка Гришко Олександр Сергійович познайомив колег з майстром „невидимої зйомки” – Анрі Картьє-Брессоном.
  Екскурс до витоків світової фотографії, засновником якої вважається французький фотохудожник Анрі Картьє-Брессон, Олександр Сергійович уміло комбінував з власними прийомами професійної майстерності.

  Керівник гуртка фізики Поночовна Тетяна Григорівна в рамках проведення методичних днів з метою популяризації педагогічних знахідок предста ... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-11-30