Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Субота, 2024-04-27, 5:50 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Листопад » 30 » Збагачення професійних компетентностей
11:16 AM
Збагачення професійних компетентностей

Збагачення професійних компетентностей 

  З метою створення креативного педагогічного середовища, акцентування уваги на елементах професійної майстерності, яке спонукає до проявів творчого мислення, в закладі було проведено просвітницький вернісаж. Керівник фотогуртка Гришко Олександр Сергійович познайомив колег з майстром „невидимої зйомки” – Анрі Картьє-Брессоном.
  Екскурс до витоків світової фотографії, засновником якої вважається французький фотохудожник Анрі Картьє-Брессон, Олександр Сергійович уміло комбінував з власними прийомами професійної майстерності.

  Керівник гуртка фізики Поночовна Тетяна Григорівна в рамках проведення методичних днів з метою популяризації педагогічних знахідок представила колегам ділову гру „Математика на автошляхах”.
  Ділова гра передбачає імітацію прийняття рішень у різних педагогічних ситуаціях, умовне відтворення організаційної ситуації в ігровій формі за певними правилами. Суть ділової гри полягає в тому, що учасники продукують свої ідеї щодо розв’язання заданої проблеми, потім разом аналізують їх і обирають той запропонований варіант, який задовольнить усіх або більшість.
  За допомогою простих математичних обчислень Тетяна Григорівна допомагала колегам досліджувати швидкість руху автомобілів, велосипедів, пішоходів. А цікава та корисна вікторина допомогла зрозуміти наскільки дорослі обізнані з питань безпеки дорожнього руху.

Переглядів: 172 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0