Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-18, 8:21 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Листопад » 4 » Обласне методичне об’єднання організаторів роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку
6:05 PM
Обласне методичне об’єднання організаторів роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку

Обласне методичне об’єднання організаторів роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку

   30 жовтня 2019 року на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради спільно з Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді проведено засідання обласного методичного об’єднання організаторів роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку „Науково-технічне виховання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в закладах позашкільної освіти“.
   В. Дуброва, директор Полтавського ОЦНТТУМ ПОР та О. Рець виконувач обов’язків директора Полтавського ОЦЕВУМу, виступили з привітанням до учасників заходу та акцентували питання Концепції позашкільної освіти.
  О. Козирод, методист ПОЦНТТУМ ПОР висвітлювала питання „Розвиток  і виховання здібностей, умінь та творчості вихованців молодшого шкільного віку під час проведення обласних змагань з початкового технічного моделювання”.
   Про „Актуальні питання теорії та методики навчання і виховання дітей молодшого шкільного віку під час  занять в гуртках „Робототехніка” та „Інформатика” доповідали Т. Романовська, заступник директора з навчальної роботи ПОЦНТТУМ ПОР та Д. Денисюк, завідувач відділу організаційно-масової роботи Центру.
  Для учасників зібрання проведена оглядова екскурсія по закладу з переглядом експозиції виставки науково-технічної творчості.
В практичній частині методичного об’єднання було передбачено проведення  майстер-класів:
- Розпис пластового керамічного виробу „Українське село” (Ардашева І.М., керівник гуртків „Кераміка”);
- Виготовлення сезонного дерева у змішаній паперовій техніці (Воробйова Л.В., керівник гуртків ПТМ та „Виготовлення сувенірів”);
- Виготовлення рухомої іграшки „Жабка” у техніці „папер-крафт” Гецелевич Л.Л., керівник гуртків ПТМ);
- Виготовлення катапультної авіамоделі „Ластівка” з депрону. (Бавикін А.В., керівник гуртків „Авіамоделювання”).

Переглядів: 278 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0