Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-03-29, 7:50 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Листопад » 22

Обласний семінар для керівників гуртків

  22 листопада 2019 року на базі Полтавського ОЦНТТУМ проходив обласний семінар для керівників гуртків спортивно-технічного профілю. На захід прибули 21 учасник із закладів позашкільної освіти Полтавської області.
  Відкрив семінар Володимир Іванович Дуброва, директор Полтавського ОЦНТТУМ ПОР. Про участь команд від Полтавської області у Всеукраїнських змаганнях і проведення обласних змагань у 2020 році з авіа-, ракето-, судномоделювання та автомобільного спорту (картингу) з учасниками семінару в відповідних секціях спілкувалися: Денисюк Дмитро Валерійович, завідуючий оргмасовим відділом; Анатолій Вячеславович Бавикін, керівник авіамодельного та судномодельного гуртків; Ігор Іванович Фирсов, керівник авіамодельного та ракетомодельних гуртків Полтавського ОЦНТТУМ;< ... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-22

Обласний конкурс-змагання
з радіоелектронного конструювання

   18–19 листопада 2019 року був проведений обласний конкурс-змагання з радіоелектронного конструювання.
   Конкурс проводився на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради. В ньому брали участь делегації від Кременчуцького міського Центру позашкільної освіти, Кременчуцького міського Центру позашкільної освіти „Лідер”, Лубенської міської станції юних техніків і натуралістів, Карлівської районної Станції юних техніків, Станції юних техніків м. Миргород, Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради (13 учасників).
  Конкурс проводився з метою стимулювання творчого, інтелектуального, ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-22

Всеукраїнський семінар-практикум

  З 14 по 15 листопада 2019 року у м. Київ на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся Всеукраїнський семінар-практикум для голів обласних методичних об’єднань гуртків авіамодельного, автомодельного, ракетомодельного, судномодельного, радіоспортивного напрямків, радіоелектронного конструювання та картингу.
  На заході були присутні голови методичних об’єднань позашкільних закладів відповідних напрямів, президенти спортивних федераці відповідних напрямів, директори позашкільних навчальних закладів, науковці, провідні спеціалісти, почесні гості.
  На урочистому відкритті з вітальним словом виступили директор Українського державного центру позашкільної освіти Шкура Г.А. та президенти федерацій, які, крім привітань ... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-11-22