Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 10:25 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Листопад » 22 » Обласний семінар для керівників гуртків
4:29 PM
Обласний семінар для керівників гуртків

Обласний семінар для керівників гуртків

  22 листопада 2019 року на базі Полтавського ОЦНТТУМ проходив обласний семінар для керівників гуртків спортивно-технічного профілю. На захід прибули 21 учасник із закладів позашкільної освіти Полтавської області.
  Відкрив семінар Володимир Іванович Дуброва, директор Полтавського ОЦНТТУМ ПОР. Про участь команд від Полтавської області у Всеукраїнських змаганнях і проведення обласних змагань у 2020 році з авіа-, ракето-, судномоделювання та автомобільного спорту (картингу) з учасниками семінару в відповідних секціях спілкувалися: Денисюк Дмитро Валерійович, завідуючий оргмасовим відділом; Анатолій Вячеславович Бавикін, керівник авіамодельного та судномодельного гуртків; Ігор Іванович Фирсов, керівник авіамодельного та ракетомодельних гуртків Полтавського ОЦНТТУМ;
Михайло Іванович Кравченко, керівник гуртків автомобільного спорту (картингу) Козельщинського районного Будинку дитячої та юнацької творчості. Учасники семінару обговорили положення та терміни проведення обласних змагань у 2020 році. На семінарі керівники гуртків обмінялися досвідом гурткової роботи, Володимир Миколайович Єжов, керівник гуртка ракетомоделювання Кременчуцького міського Центру позашкільної освіти провів майстер-клас з виготовлення корпусу ракет. Гості, також, відвідали виставку технічної творчості Центру.

Переглядів: 372 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0