Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Середа, 2024-04-17, 0:53 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Листопад » 22 » Всеукраїнський семінар-практикум
10:23 AM
Всеукраїнський семінар-практикум

Всеукраїнський семінар-практикум

  З 14 по 15 листопада 2019 року у м. Київ на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся Всеукраїнський семінар-практикум для голів обласних методичних об’єднань гуртків авіамодельного, автомодельного, ракетомодельного, судномодельного, радіоспортивного напрямків, радіоелектронного конструювання та картингу.
  На заході були присутні голови методичних об’єднань позашкільних закладів відповідних напрямів, президенти спортивних федераці відповідних напрямів, директори позашкільних навчальних закладів, науковці, провідні спеціалісти, почесні гості.
  На урочистому відкритті з вітальним словом виступили директор Українського державного центру позашкільної освіти Шкура Г.А. та президенти федерацій, які, крім привітань, окреслили поточний стан системи позашкільної роботи в масштабах України, досвід участі та спортивні успіхи українських позашкільників на європейській та світовій спортивних аренах. На завершенні урочистого відкриття працівникам позашкільних закладів були вручені дипломи Українського державного центру позашкільної освіти за успіхи в роботі.
  Практична робота семінару продовжилась в секціях авіамоделізму, автомоделізму, ракетомоделізму, судномоделізму, картингу та радіозв’язку, де обговорюються актуальні питання організації всеукраїнських масових заходів; Правила проведення, проблеми та необхідні зміни в організації спортивних змагань; шляхи розвитку спортивно-технічного напряму позашкільної освіти, тренерська роботу та шляхи підвищення рівня підготовки учнівської молоді. Гості, також, мали можливість відвідати Український державний центр позашкільної освіти, переглянути виставкові експонати дитячих технічних виробів та технічні лабораторії робототехніки і програмування.

Переглядів: 243 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0