Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 2:37 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 3 » Педагогічна рада Центру
2:48 PM
Педагогічна рада Центру

Педагогічна рада Центру

   Відповідно до річного плану роботи та у рамках реалізації науково-методичної мети діяльності Полтавського ОЦНТТУМ ПОР «Формування конкурентоздатної особистості засобами інноваційних технологій в умовах сучасного закладу позашкільної освіти» 27 березня 2019 року відбулося засідання педагогічної ради педагогічних працівників.
  Микуця Т. В., заступник директора з виховної роботи Центру, висвітлила питання «Створення іміджу закладу позашкільної освіти як суттєвий чинник підвищення ефективності діяльності колективу та ресурс його розвитку.» Тетяна Володимирівна довела до відома присутніх значимість та чинники, що визначають сутність освітнього іміджу держави, закладу, колективу. Проаналізувала наявні показники, що презентують Полтавський обласний ЦНТТУМ як інноваційний заклад позашкільної освіти науково-технічного напряму області та анонсувала напрямки і конкретні практичні кроки до вдосконалення та розвитку позитивного іміджу закладу.
  Романовська Тетяна Миколаївна, заступник директора Центру з навчальної роботи, запропонувала присутнім поглянути на атестацію як крок до творчості педагога. Яскравості сприйняття зазначеного питання сприяла цікава креативна презентація, яка емоційно і інформативно-логічно довершила значимість атестації у творчому становленні педагога-позашкільника. Цікавинкою доповіді став статистичний аналіз даних педагогічних працівників у відповідності до вікового цензу, за освітою, педагогічним стажем та ін. Також Тетяна Миколаївна представила здобутки педагогів, що атестуються у 2018/19 навчальному році (Ардашевої І.М., Джгереная С.М., Гецелевич Л.Л., Матвієнко І.А.,).
  Гончаренко Ігор Григорович, методист ПОЦНТТУМ ПОР, висвітлив питання «Упровадження грантових проектів у систему роботи Центру. Доповів про нормативну базу, черговість виконання процедури оформлення проекту та представлення його до участі у конкурсі.

 

Переглядів: 302 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0