Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 3:49 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 24

З Днем довкілля

  Що таке довкілля? Це той куточок природи, у якому живуть люди, тварини і рослини. Усі ми живі творіння природи на планеті, її біологічні мешканці і нам необхідно берегти свою Землю, бо вона така одна, і ніхто не знає, чи є ще якась планета, де процвітає життя, подібне на наше. А людина – розумна істота, наділена великими можливостями, тому на неї покладаються великі надії у збереженні свого довкілля.
  Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України в нашій державі проводиться щорічна акція "День довкілля", що припадає на третю суботу квітня.
  Працівники нашого Центру з великим задоволенням долучилися до акції та привели до порядку велику територію Центру.

... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-04-24

Наукова конференція «Зоряний шлях»

   18-19 квітня 2019 року в м. Дніпро на базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М.Макарова відбулася Всеукраїнська конференція-конкурс науково-дослідних робіт  школярів «Зоряний шлях».
   Мета та основні завдання конференції: виявлення обдарованих дітей і створення умов для реалізації їхніх творчих можливостей; формування творчої та наукової еліти для аерокосмічної галузі; обмін знаннями й інформацією в області астрономії, фізики, природних явищ і екології  Космосу; обмін досвідом роботи з розвитку творчих здібностей дітей; пропаганда досягнень науки, техніки і новітніх технологій.
   Учасниками конференції «Зоряний шлях» стали двоє представників Полтавського обласного центру ... Читати далі »

Переглядів: 319 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-04-24

Перлини зоряного неба

  16 квітня 2019 року закладом позашкільної освіти Полтавської обласної ради «Полтавська мала академія наук учнівської молоді» на базі Полтавського музею авіації і космонавтики було проведено обласний конкурс з астрономії «Перлини зоряного неба». Загальна кількість учасників складала
  Мета конкурсу – залучення інтелектуально та творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, вдосконалення організації дослідницької діяльності учнів, зацікавленості їх у вивченні космічного простору, природних явищ та екології космосу.
  Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради представляли вихованці: Бардакова Мілана, Устенко Дмит ... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-04-24