Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-03-29, 8:21 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 27 » Знайомимося далі
7:00 PM
Знайомимося далі

Знайомимося  далі

  27 вересня 2018 року  Полтавський обласний центр науково-технічної творчості  учнівської молоді  знову зустрічав гостей - учнів гімназії №13 м. Полтави. Діти  знайомилися  з Центром, його діяльністю та гуртками .
  Заступник директора Романовська  Тетяна Миколаївна запросила дітей до виставкової зали навчального закладу. У захваті були відвідувачі від експонатів виставки.
  Гецелевич Лариса Леонідівна, керівник гуртка початкового технічного моделювання, познайомила присутніх з технікою створення виробів із термомозаїки.
 Джгереная Світлана Миколаївна, керівник гуртка початкового технічного моделювання, запропонувала гостям зупинитися на станції "Чарівна майстерня" і  зробити на згадку сувенір у вигляді паперової квітки-цукерки.
   Бути з комп'ютером  на "ти" навчить усіх бажаючих Стадник Ігор Анатолійович, керівник гуртка  користувачів ПК. Окрім того, Ігор Анатолійович зорієнтує юних відеооператорів у сучасному медіапросторі.
  Керівник гуртка  "Юні оператори аматорської служби  радіозв'язку" Денисюк Дмитро Валерійович, досвідчений майстер своєї справи, розповів, що в його  колективі навчаються новатори, винахідники та майбутні інженери.
  Бавикін Анатолій В'ячеславович та Фирсов Ігор Іванович розповіли , що головне спрямування гуртка авіамоделювання – побудова кордових моделей, сучасних моделей радіокерованих літаків з електродвигунами та двигунами внутрішнього згорання. Після цікавої теоретичної частини гості нашого Центру змогли практично втілити в життя мрію – запусти в небо літачок бажань. 
  Отже, чекаємо всіх бажаючих стати вихованцями наших гуртків за адресою: вул. Покровська, 38, м. Полтава (зуп."5 школа").
  Детальніша інформація про інші гуртки та розклад їх роботи знаходиться в розділі "Наші гуртки" на сайті закладу:

http://pocnttumpor.at.ua/index/nashi_gurtki/0-7

Переглядів: 424 | Додав: poltavaman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0