Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Понеділок, 2024-04-29, 3:04 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Робота гуртка початкового технічного моделювання

  На період встановлення „червоного” рівня епідемічної небезпеки в гуртках відбуваються навчання із застосуванням технологій дистанційного навчання. 

... Читати далі »

Переглядів: 147 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-29

Педагогічна рада

   28 жовтня 2020 року в Полтавському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді педагогічний колектив провів онлайн нараду за допомогою системи Zoom.
  Учасниками наради були 22 педагогічних працівника, також долучилися й керівники-сумісники.
   На початку наради директор Центру Дуброва В.І. наголосив на дотриманні правил під час карантину, бо здоров’я – це відповідальність кожного.
    У ході наради було розглянуто низку питань:
 – Про роботу педагогічного колективу щодо формування особистісних якостей вихованця – громадянина - патріота України. 

Микуця Т.В.,заст. директора з виховної роботи

... Читати далі »

Переглядів: 153 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-28

Роботи вихованців "Виготовлення сувенірів" та
"Початкове технічне моделювання"

    На період встановлення „червоного” рівня епідемічної небезпеки в гуртках відбуваються навчання із застосуванням технологій дистанційного навчання. 

   Осінь - золота пора. Час насичених кольорів, холодного дощу та дружнього чаювання. Нажаль, під час пандемії COVID 19 поділитися своїми осінніми емоціями можливо тільки через Інтернет. Але зв'язок підтримуємо - працюємо дистанційно!
  Осіннім настроєм поділилися вихованці гуртків: "Виготовлення сувенірів" та "Початкове технічне моделювання ... Читати далі »

Переглядів: 164 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-23

Виставка робіт гуртків до свят

   Особливий день для українців - свято Пресвятої Покрови - релігійне свято, яке є одночасно національно-патріотичним і державним. Свято українського козацтва, День захисника України!
  В цей день просимо Богородицю захистити наших воїнів, що захищають нас на сході, дякуємо їм за наш мир.
  Вихованці гуртків „Керамік”, „Виготовлення сувенірів”, „Початкового технічного моделювання” на знак пошани нашим захисникам організували виставку своїх робіт.
  Вітаємо всіх козаків і берегинь зі святом, бажаємо миру і Божого благословіння!

... Читати далі »

Переглядів: 166 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-20

Всеукраїнські заочні змагання „На Покрову”

  До Дня Українського козацтва 16 жовтня 2020 року проходили Всеукраїнські заочні відкриті змагання з радіозв'язку на коротких хвилях „На Покрову” на приз Рівненської обласної організації Товариства сприяння обороні України.
  Організатор – Рівненський молодіжний радіоклуб „Рівне DX Клуб”. 
  Змагання проводились 15-00 до 16-59 за київським часом (12-00 до 13-59 UTC – міжнародний час) на місцях – заочно.
  Мета змагань: підвищення операторської майстерності та підготовка до участі в Чемпіонатах України; популяризація роботи на коротких хвилях та подальший розвиток радіоспорту серед молоді; обмін досвідом роботи.
  Відповідно до положення склад команди стан ... Читати далі »

Переглядів: 189 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-20

Кубок України "Золота осінь"

  9-11 жовтня 2020 року поблизу селища Сапожино Полтавської області проходив традиційний етап Кубку України "Золота осінь" з авіамодельного спорту в класі радіокерованих метальних планерів F-3-K та мотопланерів   F-5-J.
   Змагання присвячені Дню Захисника України, Дню Українського Козацтва.
   Від Полтавського ОЦНТТУМ ПОР в заході приймали участь 4 вихованці, під керівництвом керівників авіагуртків Фирсова І.І. та Бавикіна А.В.
   В результаті проведених змагань наші вихованці виступили досить вдало: Бондаревський Максим отримав 2 місце, Козирьов Максим отримав 3 місце, Гнилосир Дем’ян – 5 місце, Лаврик Дмитро – 7 місце. Призери отримали кубки, а учасники – цінні подарунки.

... Читати далі »
Переглядів: 165 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-19

Щире співчуття і вічна пам'ять...

   Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради висловлює щире співчуття родині Козирод Ольги Геннадіївни, методиста центру з приводу передчасної смерті батька, Козирода Геннадія Гавриловича.
  Пішла у вічність людина, яка гідно прожила своє життя, дала життя двом прекрасним дітям, своїми вчинками і переконаннями вчила бути добрими, справедливими, цілеспрямованими, щирими, співчутливими. На превеликий жаль, словами не перемогти біль втрати. Ще не скоро загоїться рана від неминучості життя та світла і добра пам’ять вічно житиме в люблячих серцях рідних і близьких і буде сильнішою за смерть. Вічна пам’ять!

... Читати далі »

Переглядів: 198 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-16

Всеукраїнські заочні змагання з радіозв’язку

   Вихованці Полтавського ОЦНТТУМ ПОР 7 жовтня 2020 року брали участь у Всеукраїнських відкритих заочних змаганнях учнівської молоді України з радіозв’язку на коротких хвилях, присвячених Дню захисника України на призи Музею військ зв’язку Збройних сил України.
   Метою змагань учнівської молоді України з радіозв’язку на коротких хвилях є:
  - популяризація радіозв’язку на коротких хвилях серед учнівської молоді;
  - підвищення рівня патріотичного виховання, підготовка до служби в Збройних силах України;
 - активізація роботи колективних та індивідуальних дитячих аматорських радіостанцій;
 - підвищення технічної та операторської майстерності юних радіоспортсменів. 
... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-09

Семінар «Булінг: причини, види, наслідки»
    Одна з проблем, яка стала актуальною – поширене цькування (булінг) серед дітей. Ситуації, коли одна дитина чи група дітей ображають, цькують, б’ють іншу дитину.
    Якщо дитина добре спілкується з однолітками – це зовсім не означає, що вона не стане жертвою булінгу. Якщо дитина впевнена в собі, є лідером і авторитетом, це ще не означає, що вона не може стати булером.
    Як розпізнати перші ознаки булінгу, допомогти дитині уникнути переслідувань, допомогти булеру перевести агресію і компенсувати брак уваги до нього з боку дорослих? Ці питання вивчали педагоги Полтавського ОЦНТТУМ ПОР на семінарі «Булінг: причини, види, наслідки», який провела заступник директора з виховної роботи Тетяна Микуця.
&nbs ... Читати далі »

Переглядів: 153 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-09

З Днем вчителя!

 Вихованці гуртка початкового технічного моделювання Полтавського ОЦНТТУМ ПОР, який проводиться на базі Щербанівського ліцею до Дня вчителя виготовили сувеніри „Паперовий птах”, будиночки з паличок та вітальні листівки.

... Читати далі »

Переглядів: 173 | Додав: poltavaman | Дата: 2020-10-02

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 35 36 »